podaj nazwy tych spółek
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.Tylko to pis nawpuszczał czarnych ile wlazło robiąc na tym niezłą kasę!
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.nie wybierałeś pisu i kaczyńskiego?
bo to właśnie pisowcy nasprowadzali gówna
chociaż fakt, w Warszawie gówna coraz więcej, nie mam pojęcia co się dzieje, ale jest tragedia, sprowadzają ich niby do pracy albo na studia, za dużo tego jest
poza tym to właśnie Platforma i Tusk zawiesili możliwość ubiegania się o azyl, tego pis nie zrobił
fakt, że to lewica wspierała nielegalnych namawiając ich na ubieganie się o azyl w Polsce a potem towarzystwo sp🤬alało do Niemiec, Pis miał to w dupie, tylko że Niemcy mają prawo zawrócić to towarzystwo i właśnie to robią, nie trzeba żadnego paktu imigracyjnego, Pis to wiedział ale nie zrobił nic, żeby móc potem jak przegra wybory drzeć mordy i właśnie to robi, Tusk z obecnym rządem zablokował tą możliwość, przez to rozpada się mu koalicja, ale zrobił to co dobre dla Polski, Pis zawsze miał w dupie Polskę tylko koryto się liczyło
Zanim zaczniecie się przerzucać PO-PiS, to pamiętajcie, że fakt jest jeden - i jedni i drudzy sprowadzają ten odpad i są za to odpowiedzialni. Bycie zwolennikiem jakiejkolwiek partii politycznej świadczy o głupocie. Na kogoś tam głosować prędzej czy później trzeba, ale skakanie se do gardeł i wyzywanie innych rodaków w imię k🤬a jakichś poglądów politycznych, czy obrony racji "partii", która, każda jedna, ma was głęboko w piździe, to DEBILIZM i to w najczystszej postaci. Już wole oszołomów co se tam wierzą w płaską ziemię i inne bzdury, niż nawiedzonych wyznawców swoich idoli politycznych.
jak na razie to Platforma i Tusk próbują naprawić to, co nawywijał Kaczyński i Pisiorami, poczytaj co się dzieje, aresztowania mafii urzędników którzy sprowadzali nielegalnie imigrantów niby do pracy, sprawdzanie prywatnych szkół wyższych które Pisowcy założyli, zablokowanie prawa do ubiegania się o azyl dla nielegalnych... Pis tylko kradł i kasę ciągnął, sprowadzał na potęgę gówno i oficjalnie mordę darł że jest przeciwko
Ale już nikt nie zwrócił uwagi że to sebix zaczął się pruć do czarnego i go atakować , tamten w obronie użył noża
a co biały białego nie zabija? Typowi rasiści się wypowiadają, bo ciemno skóry to już źle
tylko ze to wielka duma narodu patriota pelna geba napadl pierwszy, dla mnie to samoobrona. p🤬licie w tych komentarzach jak stulejarze potluczeni. typ go zaatakował tamten problem rozwiązał
Niemcy przejęły kontrolę nad portem w Szczecinie. Jastrzębska spółka węglowa niedługo przestanie istnieć, bo pierwszeństwo do złóż węgla mają... Niemcy. Z pamięci. Mam zapisane dużo artykułów z podobnymi przekrętami ale to na kompie. Z resztą nie wiem czy coś dotrze do łba fanatyka, człowiek który głosuje na pis lub po nie ma już zbyt wiele funkcjonujących neuronów. Pełowcy przegłosowali coroczną pomoc ukrom w wysokości 8 miliardów złotych a to i tak nie koniec "pomocy". Polska nie ma już prawa weta w UE. Pełowcy przekazali decyzyjność w sprawie zamówień w zbrojeniówce do Brukseli. Ten kraj jest niepodległy tylko na papierze, a kto twierdzi inaczej ten ma źle w głowie.