podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Jeśli ktoś nie wie to została deportowana.
Dzisiaj czytałem ale mam wyj🤬e i nie chce mi sie szukać.
Studentka z norwegii studiowała medycynę w PL i za to została deportowana a potem wyj🤬a z uczelni.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.podpis użytkownika
Counter-disinformation&DDoS Forces@https://t.me/itarmyofukraine2022@Veltur, jak zawsze p🤬lisz głupoty, ani jej nie deportowano, ani jej nie wywalono, jedyne uruchomiono procedure prawną w celu wyjaśnienia. dawaj piwo i masz tutaj oświadczenie uczelni
źródło
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<@Veltur, jak zawsze p🤬lisz głupoty, ani jej nie deportowano, ani jej nie wywalono, jedyne uruchomiono procedure prawną w celu wyjaśnienia. dawaj piwo i masz tutaj oświadczenie uczelni
źródło
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Jeśli ktoś nie wie to została deportowana.
Dzisiaj czytałem ale mam wyj🤬e i nie chce mi sie szukać.
Studentka z norwegii studiowała medycynę w PL i za to została deportowana a potem wyj🤬a z uczelni.
Jak się komuś chce niech da linka do tego o czym piszę to dam piwko. Jak ktoś mi nie wierzy to mam wyj🤬e.