Zródło: (FR) m.lalibre.be/actu/belgique/les-primo-arrivants-devront-dorenavant-s-en...
Po serii katastrofalnych zamachów terrorystycznych, które niemalże powaliły kraj na kolana, Belgia wprowadza drastyczne zmiany. Belgijskie media podają, że od teraz imigranci będą musieli przestrzegać belgijskiego prawa.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.podpis użytkownika
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!Mam wyj🤬e na Belgie,Szwecje,Francje,Anglie, itp. Mam nadzieje ze te lewackie narody beda co miesiac nawiedzane przez gigantyczne, krwawe i bezlitosne ataki terrorystyczne. Mam nadzieje ze trupy beda liczone w setkach a nawet w tysiacach, niech gina lewackie psy, wielce pro europejskie i mega tolerancyjne dna umyslowe z zanikiem instynktu samozachowczego.
Ciekawe jakby nasz rząd odp🤬lil i przyjął ze dwa miliony. Jeden czy dwaj by zaczęli strzelać do ludzi a jakiś frajer z Wenezueli napisał by jak Ty ale o Polakach. Też miałbyś nadzieję na powtórki?
podpis użytkownika
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!