Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Cześć wszystkim Wrzucam tutaj filmik z moją największą pasją jaką jest freerunning. Jest to film zgłoszeniowy na konkurs organizowany przez Red Bulla i chciałbym prosić was o pomoc w zdobyciu głosów. Link do głosowania znajdziecie w opisie filmu. Każdemu kto odda głos na mnie wielkie dzięki ponieważ zbliży mnie to do spełnienia mojego marzenia, którym jest udział w tych legendarnych zawodach
C🤬jowe zainteresowanie c🤬jowe wykonanie c🤬jowo wyglądasz.
Usiadłbyś jak normalny człowiek i siedział przed komputerem a nie wygibujesz się jak j🤬y rezus.
Chciałem dać Ci swój głos ale nie mam ani facebooka ani twittera. Ale brawo z zainteresowania i pasje, pozdrawiam i trzymam kciuki. Ciekawe jak tam Twoje stawy?
Jak dla mnie to na konkurs powinni isc ci co odgrywali Assassin's creed w realu - tutaj potrzeba troche wiecej treningu bo oprocz 098234589324543258734289473 liczby salt to nie ma nic specjalnego...