Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
wszyscy wyżej, zasugerowaliście się tytułem tematu który jest z dupy, to może być równie dobrze rodzeństwo, wtedy zachowanie gościa było by czymś normalnym. kto ma rodzeństwo ten wie że te, potrafi często się kłócić i być dla siebie podłe
wszyscy wyżej, zasugerowaliście się tytułem tematu który jest z dupy, to może być równie dobrze rodzeństwo, wtedy zachowanie gościa było by czymś normalnym. kto ma rodzeństwo ten wie że te, potrafi często się kłócić i być dla siebie podłe
Rodzeństwo, to się akurat tłucze jakby było z czarnego lądu. Że myśmy się z siostrą nie puścili z dymem w oponach, to pewnie zawdzięczamy głównie braku opon w domu.
ja tam się nie piernicze, kobieta ręke wyciągnie, to ja wyciągam swoją. jeśli mnie atakujesz, to ja się będę bronił, nie ważne czy to zwierzę, mężczyzna czy kobieta, no chyba że niedźwiedź - to wtedy sp🤬alam:D