Brudy, wszędzie brudy. I to na dodatek z gimnazjum. Co to, sadistic forumem dla metali się zrobił ?
Ta a pośród mnogiej liczby "pseudo czyściochów" reprezentujesz zaścianek umysłowy i musisz go wszem i wobec pokazać swym brakiem jakiejkolwiek argumentacji. Skończ chlapać jęzorem i zacznij myśleć, i argumentować, a nie powtarzasz się w kółko macieja to samo jak zdarta płyta.
Hejterzy zawsze się znajdą, naprzykład w postaci osobnika typu jatsko, który to w swojej niewiedzy wymienił między innymi Toma Morello i Bucketheada, którzy to notabene zaliczają się do grona jednych z lepszych gitarzystów sceny metalowej, którą to osobnik jatsko uważa za brudasów, wiedz że gratuluje Ci wyczucia smaku głąbie bo słuchasz też jednak metalu ^^ więc doucz się jeszcze.
Dla mnie wielkimi gitarzystami zawsze będą Steve Vai, Joe Satriani, John Petrucci, Yngwie Malmsteen, Tommy Iommi
zacznij łysieć androgenicznie
Ps.Dla mnie to bez znaczenia, ale wszyscy gitarzyści których wymieniłem, nosiła bądź nosi długie włosy, wiec to też brudasy jakich mało, ale jak graja ...
Stary jak ty nie znałeś albumu S&M zespołu Metallica, chyba jednego z najbardziej znanych na świecie to ty chyba sam w chlewie na skobel zamknięty się chowałeś.
skoro dla ciebie istnieje tylko Gibson i Fender, to kolejna oznaka twojego ograniczenia.