Wacken to jest prawdziwy żywioł! Coś pięknego ... Każdy szanujący się metal, powinien uściułać chociaż raz w życiu troche (ekhm) kasy i tam być. To taki must be dla metali, coś jak Mekka dla muzułmanów.
O k🤬a, ale jestem nawiedzona....![]()
Prawdziwy Woodstock zniszczyłby każdy inny festiwal tego typu.
Jak czytam komentarze brudasów to ręce opadają: każdy kto skrytykuje te brudne towarzystwo to "technozjeb", każdy kto nie słucha metalu to "dres". Weźcie się k🤬a brzydkie dzieci ogarnijcie, jest co najmniej 10 innych gatunków muzyki do słuchania niż polski rap, techno i metal. I gwarantuję wam, że ludzie potrafią tworzyć dużo ambitniejsze teksty i 100 razy lepiej wykorzystać potencjał gitary niż zarośnięte śmierdziele. Więc na koniec gorący apel do brudasów: skończcie waszą ekspansje na sadisticu, to, że zebrało się was tu kilku nie oznacza, iż jesteście liczna i fajną grupą ludzi, wręcz przeciwnie, przyprawiacie ludzi o mdłosci.
A ty co, ogolony kurczak z p🤬dą na wierzchu?
Co do potencjału wykorzystania gitary to wybacz ale chyba gówno wiesz, bo gdzie indziej jest tak ekspansywnie i z taką wirtuozerią wykorzystywana jak nie w muzyce typu metal szeroko pojęty, (już nie wgłębiając się w sub gatunki).
Skoro jesteś aż tak obcykany,to czego tak słuchasz że po metalach jedziesz, wykaż się to może jako jeden z nielicznych zaimponujesz.
ale jeśli jakiś stary przygłup po raz któryś nazywa mnie brudasem tylko dlatego, że mam długie włosy to takiego mogę jedynie poczęstować splunięciem i podeszwą glana na pysk.
Jedziesz na na woodstock gdzie jest 700tys ludzi i nie ma ani jednej zadymy bo tam ludzie mają mózg i nie są tak prymitywni jak na pedalskiej dyskotece gdzie banda żelusiów zacznie się bić bo ten sie na niego popatrzył.
Co do kwestii kulturowej to w wielu rejonach długie gęste włosy u mężczyzny były uznawane za oznakę siły i waleczności.
Wam powiem sredniawka.. bylem na woodstocku 4 razy i wyjebańszej imprezy na ziemi i w kosmosie nie ma! i to jeszcze za darmola..
a Pan Panie jacko czy jak Ci tam wez sp🤬alaj. sam jestes brudas, nierob, jelop, masz mniej mozgu od kota i dymam cie HAMJe jeden O!
Uch, napinacze. Trochę tolerancji i wyleźcie z piwnicy!