Na stronie rzadowej opublikowano NOPy wsrod zaszczepionych dzieci : utratra przytomnosci, bezdech, zaniki pamiecie ale glownie - zapalenie miesnia sercowego.
covidowych.
No no, ładnie. Taki fajt fajer łiw fajer. Na źródło "trust me bro" odpowiadasz identycznym, po wczuciu z jakim piszesz, to pewnie wydaje Ci się ze prawdę objawioną przekazujesz.
Pokaż źródła tych badań. Gdzie rząd je publikował. Publikował jako badania czyjeś, czy tak w TV ktoś mówił?
daleko szukać nie trzeba. przecież nie podadzą ci na stronie govu, ile osób miało jaki nop, dzbanie ceglany
+ bonusik
podaj teraz wiarygodne źródła, że są bezpiezpieczne tak bardzo, jak wszędzie o tym srają
przymus dobrowolności, pozdro
wedlug oficjalnych statystyk podanych przez rzad na covid zmarly chyba 2 osoby ponizej 17 roku zycia, oczywiscie mialy cos powaznego ze zdrowiem. Pop🤬leni rodzice leca szczepic dzieci
Na stronie rzadowej opublikowano NOPy wsrod zaszczepionych dzieci : utratra przytomnosci, bezdech, zaniki pamiecie ale glownie - zapalenie miesnia sercowego.
ile w Polsce jest ludzi ponizej 17 roku zycia? 7 milionow? Zamarly 2 osoby? Pomyslcie sami...
ps. do sadolowyck ekspertow znajacych 20 osob, ktore zmarly na covid a ich rodzice pracuja w szpitalu w ktorym na covid dziennie umiera 5000 osob itd. c🤬j wam w dupe blazny, szerzycie propagande by wasi starz nachapali sie na dodatkach covidowych.
Jutro zapoznam się z materiałem źródłowym, ocenie gdzie znajduje się manipulacja faktami to powiem, co myślę o waszych matkach, żonach i kochankach. W tym momencie niestety nie mam czasu, więc musicie obejść się smakiem
... moze zrodlo z angielskiej rzadowej strony? stary raport bo ma kilka miesiecy - po samym pfizerze zeszlo w krotkim czasie jakies 400 osob? po astrze zenaca jakies 800 a to tylko dane OFICJALNIE potwierdzone przez rzad...
podpis użytkownika
"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego."