podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Jak mi się spodoba, to sobie Abramsa zaparkuję pod płotem
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ty no k🤬a ale jak gardzę banderą to tutaj trochę p🤬lisz panie. Ukraina nigdzie k🤬a nie weszła do nikogo zbrojnie tylko 9 lat temu na nią napadły ruskie zielone ludziki aneksując sobie k🤬a ogromną część a teraz k🤬a znów weszli rok temu jak po swoje bo mogą wszystko, tak samo jak amerykańce które zdestabilizowały cały bliski wschód.
Zasadniczo wszystkie wojny są spowodowane przez niesamowicie nieliczne jednostki.
99% osób na świecie chce k🤬a sobie żyć w świętym p🤬lonym spokoju i zasadniczo wystarcza im póki mają co jeść, gdzie żyć i za co się bawić w wakacje oraz żeby dzieci były szczęśliwe.
Tych wojen nie wywołują zwykli ludzie ale oni na nich giną. Nikt z tych co walczą o wojnę nie idzie tam walczyć ani ich dzieci tam nie giną.
Po prostu są tacy którzy nieważne jak dużo będą mieć to i tak im k🤬a będzie za mało. Jakby cała planetę mieli dla siebie i wszystkie bogactwa to i tak byłoby im za mało.
Ty no k🤬a ale jak gardzę banderą to tutaj trochę p🤬lisz panie. Ukraina nigdzie k🤬a nie weszła do nikogo zbrojnie tylko 9 lat temu na nią napadły ruskie zielone ludziki aneksując sobie k🤬a ogromną część a teraz k🤬a znów weszli rok temu jak po swoje bo mogą wszystko, tak samo jak amerykańce które zdestabilizowały cały bliski wschód.
Ale Ty p🤬lisz! Zachód zagroził Rosjii?? Czym?
Jak mi się spodoba, to sobie Abramsa zaparkuję pod płotem, bo na swoim parkuję. To nie daje sąsiadowi zza płotu pozwolenia na to, żeby nap🤬lać w mój dom nalotami bombowymi! Strefa buforowa? K🤬a! To są niepodległe kraje, a nie strefa zgniotu dla kolizji z Rosją! Jeśli Rosja reaguje tak na każdy ruch za płotem, to należy ją otoczyć na całym obwodzie ścianą naładowanych luf wycelowanych prosto w nich, a potem sprawić, aby ich niebo było czarne od bomb!
99% ludzi nie chce wojny.
Dlatego paradoksem jest to, że jeszcze na tej planecie są jakieś kacapy.
Nie żeby coś, ale nie masz żadnej referencji. Nie masz pojęcia kiedy religie powstały i od kiedy na ich tle ludzie się zabijają. Możesz powołać się tylko na statystyki odnotowanych w dziejach historii wojen. A co z tymi, o których przebiegu nie wiemy nic? Co z tymi, o których nie wiemy w ogóle? Biorąc pod uwagę zabobonność dawnych ludów możemy tylko spekulować, że dawniej każda wojna była na tle religijnym. Nawet między dwoma plemionami.
Ciebie w jaskini rodzice chowali całe życie? Czy może z innej bajki pochodzisz? Nie wierze, że można mieć takie gówno w głowie. Najlepsze jest to, że z tego co mówisz wynika że w życiu nie spotkałeś ani jednego Ukraińca (przed wojną) i ani jednego Ruska... ale zioniesz do nich nienawiścią jakby Cię przez całe życie torturowali... k🤬a, skąd się biorą tacy jak Ty?
Potem piszesz kolejne wysrywy za które jeszcze trzech imbecylów dało Ci piwo. Myślę, że jeden może przez pomyłkę a pozostałe dwa konta to pewnie Twoje, żeby siać swoje paranoje. Lecz się człowieku
Napisało coś z konta założonego tydzień temu Napisałem wyżej - lecz się