podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zasadniczo wszystkie wojny są spowodowane przez niesamowicie nieliczne jednostki.
99% osób na świecie chce k🤬a sobie żyć w świętym p🤬lonym spokoju i zasadniczo wystarcza im póki mają co jeść, gdzie żyć i za co się bawić w wakacje oraz żeby dzieci były szczęśliwe.
Tych wojen nie wywołują zwykli ludzie ale oni na nich giną. Nikt z tych co walczą o wojnę nie idzie tam walczyć ani ich dzieci tam nie giną.
Po prostu są tacy którzy nieważne jak dużo będą mieć to i tak im k🤬a będzie za mało. Jakby cała planetę mieli dla siebie i wszystkie bogactwa to i tak byłoby im za mało.
Pokazać ci swój kikut po roku od amputacji? Wygląda w c🤬j lepiej. Do tego zobacz ile ma masy mięśniowej tam przy kikucie samym. Pokazać ci fotkę swojego kikuta sprzed roku ile miał masy mięśniowej i dzisiaj jak wygląda?
Uwierz mi na słowo - to jego to ma max pół roku albo i mniej.
Dobra, aż mi się chciało.
To po roku od amputacji. Widzisz gdzie jest blizna? Znaczy jak się dopatrzysz na tej fotce co ma w c🤬j więcej pikseli od filmiku to się dopatrzysz ale wiedz, że ja miałem przez cukrzycę i mi się rana k🤬a nie goiła kilka miesięcy. Normalny by miał takie coś po góra 3 miesiącach co ja na tej fotce.
(włosów mi nie wolno golić na nodze ze względu na ten silikon który zakładam pod protezę bo by zniszczyły go odrosty od środka - jakby ktoś chciał się dop🤬lić )
Zapomniałeś dodać, że najwięcej istnień ludzkich pochłonęły wojny na tle religijnym, religie to moim zdaniem największy problem tej planety.
W rosji c🤬ja byś sprzedał i wyjechał bo popierwsze tej kupy gruzu jakiej bys sie tam dorobił mało kto by chciał a jak juz to oddasz za psie pieniadze za które na zachodzie to mozesz conajwyżej piwnice wynająć na 3 miesiące, po drugie jak by cie wypuścili z tego gównostanu.
Dziwię się że tego sk🤬ysyna jeszcze nikt nie zbanował. Pisze tylko o jednym, widać że jest tu tylko i wyłącznie w tym celu żeby siać kacapską propagandę. Widocznie tutaj go skierowali i to jest jego odcinek.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Zasadniczo wszystkie wojnyy są spowodowane przez niesamowicie nieliczne jednostki.
99% osób na świecie chce k🤬a sobie żyć w świętym p🤬lonym spokoju i zasadniczo wystarcza im póki mają co jeść, gdzie żyć i za co się bawić w wakacje oraz żeby dzieci były szczęśliwe.
Tych wojen nie wywołują zwykli ludzie ale oni na nich giną. Nikt z tych co walczą o wojnę nie idzie tam walczyć ani ich dzieci tam nie giną.
Po prostu są tacy którzy nieważne jak dużo będą mieć to i tak im k🤬a będzie za mało. Jakby cała planetę mieli dla siebie i wszystkie bogactwa to i tak byłoby im za mało.
Władza. Władza absolutna. To jest stawką i o to jest wyścig. Po przekroczeniu jakiegoś tam pułapu finansowego, już przestaje być to dla Ciebie ważne, przestajesz o tym myśleć, bo grube pieniądze "robią się same", masz od tego zaufanych ludzi i dopięty na tip-top system.
Zaczynasz się wtedy nudzić...
Pamiętajcie, że pod pojęciem władzy absolutnej, kryje się również destrukcja absolutna, gdzie poniesione koszty się nie liczą. Żadne, nawet własne. Anihilacja totalna. Takich też nie brakuje, a technologia wojskowa w tym momencie, na całym świecie zap🤬la jak nigdy do przodu. Trzeba mieć to na uwadze...
Zachód zagroził Rosji
Nie żeby coś, ale to bzdury. (...)
podpis użytkownika
Quae nocent, docent