podpis użytkownika
OpisTylko PIS dokonali wiele!! Ale co tu gadać jak nie pamiętacie takich zarobków jak 6 zł za godz. Wypłata 600 zł za msc tyranią albo brak pracy! za te 600 zł nie starczało nawet na dwa tyg życia
Tusk c🤬ja z tym zrobił kradli dla klasy wyższej ich myślenie to ci po szkołach mają dostawać
Chyba cię C🤬jali z tą pensją za 600. Pracując dorywczo jako student miałem więcej kilkanaście lat temu. teraz zarabiasz 1300 robiąc po 12 paròwo
Można powiedzieć, że jedni i drudzy to dwie strony tego samego medalu głupoty, zaprzaństwa i braku logiki.
A teraz spróbujcie zastąpić wyraz "kaczyński" słowem żyd i publicznie zacznijcie krzyczeć. Zobaczycie co to brak wolności słowa.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówWszystko spoko tylko ja zawsze mam w głowie, że to nie są prawdziwi ludzie tylko opłaceni statyści... a "skala" tego rozmachu świadczy o bardzo niskim budżecie.
I nie chodzi mi o konkretnych "zwolenników" tylko ogólnie.
Jak podejdziesz do 90% z nich i zapytasz o coś to oni k🤬a nie wiedzą nawet co mają napisane na transparentach bo po prostu dostali dwie dyszki na flaszkę i darmowy transport to sobie jadą.
Ja nie jestem zwolennikiem pisu i pluję na nich równo ale nikt mi k🤬a nie powie, że w Polsce nie ma wolności słowa takiej w miarę ogólnej jak można na ulicy stać i robić cyrk drąc ryja "kaczyński wyp🤬alaj" albo "tusk p🤬l się" bez żadnych konsekwencji prawnych.
Swoją drogą pamiętajcie kto wami rządzi kiedy coś mówicie. Jak powiedzie "kaczyński niech wyp🤬ala z polski" albo "niech pis wyp🤬ala z polski" bądź też "niech tusk/platforma niech wyp🤬ala z polski" to nikt wam nic nie zrobi.
A teraz spróbujcie zastąpić wyraz "kaczyński" słowem żyd i publicznie zacznijcie krzyczeć. Zobaczycie co to brak wolności słowa.
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferęk🤬a polski putin? Mocne państwa grają na słabszych czyli mamy wpływy niemieckie i rosyjskie na politykę państwową. Lepper był wybrany przez ludzi i popełniono mu samobójstwo. Kaczor gra w ruskie służby, a rudy w niemieckie. Ostatni rząd proPolski był w 1939 roku potem były sterowania y Polska nie byłą Polską z dawnych lat, by Polska nie rozp🤬alała po kątach Europy krajów zachodnich