podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<A o ruskich ci nie opowiadali czasem? To swołocz nie lepsza od banderowców
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerMoże by gw🤬cił i rabował razem z nimi. C🤬j wie czy ta historia o rodzinie ze Lwowa nie jest wymyślona na potrzeby trollingu
Nawet jeśli to prawda to co z tego? Podczas drugiej wojny zginęło około 3 mln Polaków ( nie licząc 3 mln Żydów) więc praktycznie w każdej rodzinie ktoś zginął z ręki Niemców, Sowietów albo Ukraińców. Gość osłuchał się za dzieciaka i będzie p🤬lił swoim wnukom do końca życia o rodzinie której nie znał i wydarzeniach które się działy wiele lat przed nim. Nie pomyśli o przyszłości bo ważniejsze dla niego jest to co było
W którym momencie napisałem o Wołyniu? To nie było jedyne miejsce, gdzie zabijano polaków. Dla mnie to ty jesteś totalnym śmieciem, który żyje obecną chwilą (takim k🤬a karaluchem) nie dbającym o dłuższą perspektywę. Jakbyś trochę bardziej wniknął w historię, to może byś ogarnął na temat polsko- ukraińskiej historii. Te k🤬y sprzedadzą nas tak szybko, jak tylko będą miały okazję (patrz Węgry). Nie pozdrawiam, c🤬lu.
Pedały stamtąd codziennie czeszą Sadistica, z resztą robili tutaj nalot nie raz. Jestem pewny, że w OMZRiK siedzą Flodzia, Suborg, Phrontch, oraz inne zakały niszczące ten portal i wrzucające gówno z p🤬doka.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.Ty długo jeszcze będziesz p🤬lił o Wołyniu ? To jest historia, a ruscy walczą z Europą tu i teraz. Przyszłość tumanie jest zawsze ważniejsza od przeszłości, a teraz Ukraińcy są naszymi sojusznikami. Twoje myślenie przypomina myślenie żula który pamięta wszystko z przeszłości, ale jego horyzont myślowy rozciąga się tylko do wieczora. Dlatego zamknij mordę i się w swojej piwnicy jak nie masz pojęcia o świecie