Wk馃がiaj膮 mnie takie teksty... id藕 na budow臋 i zap馃がlaj ca艂y dzie艅, zobaczymy ile wytrzymasz.
@up
pewnie sko艅czyli tylko podstaw贸wke i teraz zarabiaj膮 marne 1,5tys. za budowanie dla nas osiedliJa nie chwal膮c si臋 sko艅czy艂em anglistyke na renomowanym uniwersytecie i zarabiam od 7 do 9 tys miesi臋cznie jako t艂umacz
Ja to sie moge dopiero op馃がla膰 hehe
heheh 艂adna c馃がa z ciebie ja praktycznie od 20 roku 偶ycia handluj臋 broni膮 w krajach 3 艣wiata, za par臋 g贸wnianych ka艂aszy dostaje tak z 1-3 miliony dolar贸w (przyw贸dcy p艂ac膮 w diamentach). Na ciepieniu innych dorobi艂em si臋 kokos贸w teraz ju偶 tego nie robi臋 i sprzedaj臋 truskawki prz drodze i zarabiam 艣rednio od 20 000 do 50 000z艂. Do tego nale偶臋 do Iluminat贸w i jak plan Nowego Porz膮dku 艢wiata wejdzie w 偶ycie tacy wielcy Inteligenci jak ty b臋d膮 dup膮 w murzy艅skich burdelach zarabia膰.
podpis u偶ytkownika
Kupi臋 sobie karabin i b臋d臋 wszystkich kocha膰...]Wk馃がiaj膮 mnie takie teksty... id藕 na budow臋 i zap馃がlaj ca艂y dzie艅, zobaczymy ile wytrzymasz.
podpis u偶ytkownika
Counter-disinformation&DDoS Forces@https://t.me/itarmyofukraine2022
heheh 艂adna c馃がa z ciebie ja praktycznie od 20 roku 偶ycia handluj臋 broni膮 w krajach 3 艣wiata, za par臋 g贸wnianych ka艂aszy dostaje tak z 1-3 miliony dolar贸w (przyw贸dcy p艂ac膮 w diamentach). Na ciepieniu innych dorobi艂em si臋 kokos贸w teraz ju偶 tego nie robi臋 i sprzedaj臋 truskawki prz drodze i zarabiam 艣rednio od 20 000 do 50 000z艂. Do tego nale偶臋 do Iluminat贸w i jak plan Nowego Porz膮dku 艢wiata wejdzie w 偶ycie tacy wielcy Inteligenci jak ty b臋d膮 dup膮 w murzy艅skich burdelach zarabia膰.
Ja mam ogarni臋te technikum ekonomiczne i te偶 zap馃がlam na budowlance,tak偶e komenty typu "po podstaw贸wce ma si臋 tak膮 prace" raczej nie zdaj膮 egzaminu.Pozdro.