Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Czasami jem ruskie ze sklepu. Ciekawe co do nich dają. Aż strach myśleć. W każdym razie są niezwykle c🤬jowe w porównaniu z tymi, które robi moja ciotka.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Skończyliby z tą koniną. Niech się cieszą, że zamiast świeżego mają inne świeże mięso, a nie tak jak w polskich parówkach z Constara - stare polskie parówki z Constara.
P🤬lenie o tej koninie. Ważne, że to jest mięso. Wolę 100 razy bardziej wp🤬lać koninę niż jakieś MOMy z parówek.
Żremy codziennie o wiele gorsze ścierwo, prawie czystą chemię, a jakoś żyjemy.
Tak mnie naszła myśl, że teraz nawet psy jedzą lepiej od nas. Ich produkty podobno są testowane i zawierają więcej mięsa oraz witamin, i są zdrowsze od naszego żarcia.
P🤬lę to idę zeżreć puszkę Pedigri Pal.
P🤬lenie, konina smaczna jest, lepsza od wołowiny, jadłem kiedyś kabanosy z koniny i były zajebiste ale się zaraz debile od ratowania biednych koników odezwą, że to okrucieństwo.
W tej sytuacji ode mnie tradycyjne wyp.... lub jak tam wolisz
Ofkors no-ofence - żeby przypadkiem jakiś niewyspany mod nie chciał mi warnem przypie....