k🤬a, co to za moda na jakieś poj🤬e rozmowy nadeszła...
Zrozumiałbym tę fazę, gdyby to było k🤬a 10lat temu... kiedy dzieciaki podniecały się nagrywaniem rozmowy w k750i, pożyczało się fona od kolegi i robiło takie numery... potem pół klasy wsłuchiwało się w te .amr'ki i chichrało pół dnia... ale to k🤬a nie te czasy!!!
Czy naprawdę internet robi
piąte k🤬a okrążenie?
Normalnie bym się nie przyp🤬alał, dla niektórych jest to zapewne jedno z niewielu miłych wspomnień z ich gównianego życia, ale k🤬a, do takich antyków powinny być specjalnie wydzielone fora na samosi, a nie sadistic...
zwłaszcza, że nagranie jest po prostu c🤬jowe, bez polotu, chamskie... akurat odpaliłem w momencie "Może być 20, szmato p🤬lona"... no K🤬A! Gość wyzywa 'bogu ducha winną' kobitę, aaaa idźcie w c🤬j z czymś takim.
Wkręcanie powinno być choć trochę inteligentne, wkręcające w jakieś jaja... Takiego tępego c🤬ja zgłosiłbym z miejsca, zakompleksiony mały k🤬s... Ciekawe co byście powiedzieli, gdyby taki gnojek zadzwonił do Waszej Matki/żony/córki ..
nie ma piwa, gimbaza won
EDIT :
gizmokoza napisał/a:
Te stare nagrania są zajebiste, kiedyś każdy to puszczał z telefonów (wtedy jeszcze telefony miały klawiaturę i ekran oddzielnie).
Ja nie wiem k🤬a czy to jakaś prowokacja, czy Ty tak na serio..
konował napisał/a:
Nigdy mi się to nie podobało. Jakiś j🤬y frajer wyzywa babkę od szmat i nic więcej. Tym bardziej że to ofiara bardziej dop🤬la temu he he śmieszkowi. Kultowy to jest czaruś na granicy z ruskami, Adrianna czy udusiłem żone.
Dokładnie tak jak mówisz, znam dziesiątki lepszych nagrań, w tym te wykonane w swoim własnym gronie... Legendarne "Pieniądze za las" czy właśnie "udusiłem żonę"... tutaj ktoś chciał zabłysnąć.
Doczytałem temat, fajnie że za to beknął

Ciekawe pod ile paragrafów go jebnęli, groźby to raz, wyzwiska to dwa..
Ciekawe czy trafił do pierdla, czy tylko poprawczak/grzywna