podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.@Organista
Już nie p🤬l że polonii z za granicy łuski spadają z oczu zaraz po przekroczeniu granicy.
Tępe buraki w 75% wybrały PiS(kolesi z sitwy) i za to mam do nich pretensje.
Myślisz że teraz po wygrane PiS w Polsce się poprawi?
W najlepszym wypadku będzie tak samo, a w najgorszym nawet boję sobie wyobrazić, przyszła po prostu kolejna zmiana złodziei.
Tępe katole, mochery,chłoporobole którym za komuny było dobrze oraz młodzi którzy mają w dupie los Polski, zafundowały na partie nacjonalistyczną z kurduplem o hitlerystycznych ciągotkach i w dodatku dały jej większość w sejmie.
I jeszcze Prezydent jest ich, k🤬a jego w dupe mać.
Dsml, już wyjaśniam jak to jest i dlaczego warto posłuchać głosu Polonii.
Oni siedzą sobie w stanach, a w Anglii, Niemczech, czy chooj wie gdzie i widza jak jest tam, a jak tu.
U nas jak jest ? Każdy jest przesiąknięty obłudą polityków, aferami, kłamstwem tak bardzo, ze myślimy sobie " tak już jest, tak musi być".
Bo jak siedzisz w gównie...
K🤬a Pełowcy, oskarżacie Pisowców o spiski, smoleńsk, zamachy i i pomniki.
A "hitlera" to ja bym chciał w naszym kraju. Tak samo jak Łukaszenkę na Białorusi. Ma chłop jaja. Wszystko państwowe - banki, telefonia, firmy, zakłady, koleje...a j🤬a UE nie może pogodzić się z tym, że nie dają rady ich "kupić".
BTW, w Polsce jest w c🤬j dobrze płatnej pracy. Trzeba tylko umieć coś robić. Dziękuję i polecam maść.
Zadziwia mnie to: nawet tu jest pełno uchodźców do UK (tzn emigrantów), jawią się jako ludzie inteligentni, oczytani, rozpie**alających wiedza na każdy temat wszystkich, nie wspominając już o pracowitości, a k***a drugi raz z rzędu nie potrafią przesłać j***nego raportu bez błędów - taka ta Nasza emigracja zmywakowa z UK.