Halman, Ciebie chyba jakiś motocyklista zawlókł do piwnicy, albo on się nie dał zawlec.
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!wiec przygłupów jeździ puszka , no jak do licha można spowodować wypadek na skrzyżowaniu w mieście,
jezdzicie w samochodach i siebie nie widzicie, ameby nie potrafia sie poruszac zima i latem, wiadomo kazdy sie uczy jak i motocyklisci co zaczynaja swoja nowa pasje
jestem zdania ze gdyby kazdy w polsce przeszedł sciezka ktora bylaby obowiazkowa w kierunku posiadania kat B poprzez nabycie kat A lub A1 i praktycznie jazde tym pojazdem w sezonie to respekt wszytskich dla sb i wzajamnie poszanowanie zdrowia wplyneloby na jakosc ruchu drogowego, a inni by sobie calkowicie odpuscili gdyz by sie okazalo ze nie dadza rady, skonczyloby sie zdawanie 60razy i jak zdam to ja tylko do sklepu po tej prostej dam rade, niewazne ze kiedys zabije dzieciaka,
tak wiem wielu jezdzi dobrze, wielu tez baznadziejnie i nie ograniaja pola z boku a juz wogole sytuacji z tylu a tez gro z nas przegina,
przykladem moze byc proste skrzyzowanie gdzie wielu z was stoi jak ciolki bo nagle nie ma swiatel i nie widza jak jechac, choc u mnie pod domem jest takowe, wiec prosze nie wrzucac wszystkich do wora, wciaz uwazam ze prawoajazdy B to bron zabiajajaca i zeby zdobyc uprawnienia na zabijanie powinno sie chociaz oceniac psychotesty czy inne kwalifikacje zanim niedzielny kierowca odwali na drodze numer zycia
chetnie Halmana zaciagne do piwnicy i wyjasnie mu to i tamto, albo zrobia to koledzy lubiace cieple klimaty z osiedla za kretynskie uwagi cdo do motycklistow
Rzeczywiście wk🤬ienie się sączy z każdego postu o tych przygłupach nieprzeciętne, ale na obronę Halmana na to wk🤬ienie sobie motop🤬dy uczciwie i z wielkim poświęceniem zapracowały.