Dzięki wsparciu Unii Europejskiej w postaci różnych dotacji, funduszy spójności Polska już nie wygląda tak bardzo jak kraj
obsrany gównem. Ale Polacy mają jeszcze jeden problem: Polska jebie jak kraj osrany gównem, bo Polacy palą
śmieci i c🤬j wie co jeszcze.
Mieszkaniec tzw. kalifatu Francuskiego powie za to: "a u was księża katoliccy gw🤬cą dzieci. Polska to kraj wybitnie katolicki.
Czy Polacy to gw🤬ciciele dzieci?"
Szach- mat prawaczki
Widzę, że ktoś to zakochał się w khalifatach. Dupa będzie bolała. A za polaczka c🤬j Ci w dupę pedale p🤬lony.
podpis użytkownika
Oglądam sadola od lat I dopiero postanowiłem zalozyc konto. Żal.Widzę, że ktoś to zakochał się w khalifatach. Dupa będzie bolała. A za polaczka c🤬j Ci w dupę pedale p🤬lony.
Tyle, że to w krajach muzułmańskich ludzie utrzymują higienę. 96% mieszkańców BiH myje ręce po wyjsciu z kibla. 94% mieszkańców Turcji, a sposórd pozostałych państw Europy, to zazwyczaj nie przekracza 80%. Największe brudasy to własnie Polacy - ledwie 60% myje swoje brudne łapy po sraniu. Sk🤬ysyny!
Tyle, że to w krajach muzułmańskich ludzie utrzymują higienę. 96% mieszkańców BiH myje ręce po wyjsciu z kibla. 94% mieszkańców Turcji, a sposórd pozostałych państw Europy, to zazwyczaj nie przekracza 80%. Największe brudasy to własnie Polacy - ledwie 60% myje swoje brudne łapy po sraniu. Sk***ysyny!
Zresztą to wszystko widać nawet przy obecnej "bitwie o papier toaletow". Ja pie**ole! Podetrzeć dupę papierem to można jak się sra gdzieś poza domem, ale k***a, żeby w domu smarować sobie gówno po dupie?!? Od tego jest bidet! No ale nie! Ze świeczką szukać tych, którzy mają bidety (wielu nawet nie wie co to jest, kumpel mi mówił że raz jak do niego ktoś przyszedł to mu do bidetu NASRAŁ!!), a nawet jak nie mają, to wypadałoby wziąć myjkę i dupę po sraniu umyć, a nie kupować milion rolek papieru! U mnie w domu papier toaletowy jest dla gości, a domownicy się myją!
Dodaj że myją te ręce bo nimi bezpośrednio dupska wycierają
Widzę, że ktoś to zakochał się w khalifatach. Dupa będzie bolała. A za polaczka c🤬j Ci w dupę pedale p🤬lony.
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon