podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim@szkarad
a) C🤬j mnie obchodzi ile masz kotów. Koty ciągną do myszek a myszke pewnie masz.
b) Mój pies nie śmierdzi bo jest regularnie myty, czesany itp. Co innego koty, których nie kontrolujesz bo wychodzą sobie w domu, w między czasie zjedzą jakiegoś szczura, położą się w gównie, wejdą do piwnicy i załapia pchły a potem jebie na całym korytarzu (sąsiadka kociara)
c) Mój pies nie woła o spacer bo wychodzi 3 razy dziennie
d) A kot to Ci k🤬a po to żeby się tylko tulił rano bo ani nie wychodzisz z nim ani nic bo chodzi swoimi drogami. To po c🤬j ci on ?
e) Nie muszę wydawać kasy na jakieś kuwety i żwirki co równa się z oszczędnością
Aha i co to znaczy czopkuje kocim rodzicom ? Aplikuje im czopki ?
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim