Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
1,5 godziny?
odsyłam co jeszcze można wrzucić na sadola:
Ty c🤬ja wiesz, co na sadola należy wrzucać od tego zacznijmy. Nawet swoje tematy dublujesz.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Znakomita produkcja! Super wykonana, ciekawa choć szczątkowa fabuła. Zajsbiscie napisani bohaterowie i wszystko dzieje się w jednym miejscu.
A sadol w komentarzach jak zwykle. Jednemu się nie chce oglądać bo długie ale fortnite na Twichu to zap🤬la 16 godzin dziennie żeby matka tylko żarcie dawała. A drugi kładzie lache na dobre dzieło bo mu język rosyjski przeszkadza choć historię polsko-rosyjską zna równie dobrze co Ziobro K🤬a J🤬a polskie prawo.
Gdy zobaczyłem 1.5h to wiedziałem że było tu dużo napracowanka. Obejrzałem całe Zajebiste w c🤬j i są angielskie napisy Niech ktoś zrobi Polskie napisy do tego