"Myślisz że które sk🤬ysyny rozj🤬y te dwie WIERZE"
Ja p🤬lę![]()
A co do tekstu, to ktoś się chyba naczykiś rapowy kawałek z naprawdę dobrym tekstem. Pomimo tego, że ludtał za dużo teorii spiskowych. Postawię piwo temu, kto pokaże mi jazie ciągle chcą udowodnić, że rap to nie tylko śpiewanie o dupach i pieniądzach, ale też o jakichś wartościowych sprawach to jakoś nigdy na coś takiego nie udało mi się trafić.![]()
"Myślisz że które sk🤬ysyny rozj🤬y te dwie WIERZE"
Ja p🤬lę![]()
A co do tekstu, to ktoś się chyba naczytał za dużo teorii spiskowych. Postawię piwo temu, kto pokaże mi jakiś rapowy kawałek z naprawdę dobrym tekstem. Pomimo tego, że ludzie ciągle chcą udowodnić, że rap to nie tylko śpiewanie o dupach i pieniądzach, ale też o jakichś wartościowych sprawach to jakoś nigdy na coś takiego nie udało mi się trafić.![]()
"Waznosc" przekazu i glebia tekstow "artystow" zaprezentowanych powyzej, rownam z przekazem i glebia zawarta w tekscie tego kawalka.
Jeden wielki belkot,grafomania a linia melodyczna na poziomie wlazl kotek na plotek.
No cóż jak nie zauważasz przekazu w kawałku który wrzuciłem to albo jesteś ignorantem albo po prostu jesteś jednym z tych upośledzonych typów zamkniętych w jednym gatunku i hejtujących inne..... Sam słucham wybiórczo metalu, rapu, klasyki, reagge, DnB itp. można rzec że wszystkiego co mi wpadnie w ucho.... Żal mi takich ograniczonych ludzi którzy oceniają innych przez pryzmat słuchanej muzyki...