Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Biorac pod uwage jaka teraz technologie Volvo pakuje w te ciezarowki, wcale bym sie nie zdziwil, ze wsio bylo nakrecone bez jakiegos wydziwiania i naczepa sie trzyma w prostej lini bo jakas nowa technologie zaczepu i sterowania wymyslili...
Van Dame , jest dla mnie , wzorem do naśladowania ... nie dość że świetny wojownik to jeszcze człwoiek o wielkim sercu ! uwielbiam go a wy dalej sie podniecjacie żmijewskim i szycem
Co prawda nowe volva nie podobały mi się do czasu. Jak miałem okazję pogadać z kierowcą z PawTransu co jeździ nowym Fh zmieniłem zdanie o tych autach.
A co do reklam volvo cała seria jest super zrealizowana.