Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Gdzie moje 3x15? Gdzie obiecanie zmniejszenie podatków? Gdzie jest gabinet cieni? Gdzie jest druga irlandia? Dlaczego nie wracają Polacy z Anglii i innych krajów? Gdzie są Ci specjaliści? Gdzie ten uśmieszek? Co stało sie z amber gold? Gdzie spotkają sie politycy PO bo juz nie na cmentarzu? Gdzie można kupić sobie ustawe? Gdzie jest prawda? Dlaczego żydzi są w rządzie? Dlaczego żydzi dostają dostacje na cmentarze a cmenatrze nie remontowane? Gdzie myślenie Polaków? Dlaczego mordercy z komuny mają emerytury i niczego sie nie boją? Dlaczego w Polsce wszystko musi byc na odwrót? Dlaczego idioci skupiają sie na Kaczyńskim a chłop nie rządzi od 6 lat? Gdzie są nasze 300mln euro? Po c🤬j nam stadiony? Po c🤬j drogi ze ścianą wygłuszającą LAS? Dlaczego idioci nadal wierzą ze żyd będzie chciał dla Polaka dobrze? Dlaczego dajecie sie robic w c🤬ja? Gdzie jest ten piekielny i zły rydzyk? Gdzie jest normalność i odpowiedzialność? Dlaczego w anglii bardziej sie starają o Polaków niz w Polsce? Gdzie jest moja emerytura? Dlaczego dajecie sobie mydlić oczy? Gdzie są Polscy profesorowie z wysoką kulturą, Polacy z Polaków?Gdzie jest ten skok cywilizacyjny? Gdzie są k🤬a DROGI? Dlaczego nie ma autostrad? A jak są to najdroższe w europie? Dlaczego padają Polskie firmy przez Urząd Skarbowy? A potem dostają odszkodowania? Dlaczego dajecie sie robić w c🤬ja przez ludzie nie wiadomego pochodzenia? NO K🤬A GDZIE?!?!?!? Na tym filmiku to wstaw morde leminga bo to przynajmniej byłaby prawda!!! Słuchacie sie żydów to może zacznijcie niemców albo ciapatych albo swojego psa? Dlaczego dajecie sie robić w balona mediom? Dlaczego do dzisiaj nie widzicie sk🤬ysyństwa tego rządu i wielkiej propagandy?