podpis użytkownika
100% kiełbasypodpis użytkownika
100% kiełbasyznów antykatole mają ból dupy, ale w necie jest dobra maść na bóle, wszystkie ich problemy, nie jest droga,
proponuję poszukać w wyszukiwarce, jest na pierwszym miejscu
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Oj edziu edziu.
Wiesz ja jestem katolikiem i wcale się tego nie wstydzę a ból dupy mam. Już wyjaśniam czemu: bo razi mnie hipokryzja katabasów.
Jak to jest że chcą aby dawać na tacę ale część z tych pieniędzy nie idzie na utrzymanie budynku kościelnego i plebani a WYPASIONE fury. Rozumiem jak ksiądz jeździ nawet nowym autem za 40 czy 50 tys np KIA Venga ale jak purpurowi wożą się autami za pół bańki albo droższymi to razi w oczy. I oni zbierają aby pomagać biednym i potrzebującym a sprzedajcie te zbędne limuzyny to wykarmicie przez pięć lat całą afrykę.
O zatajaniu pedofilii wśród kleru to nawet nie będę się rozpisywał każdy wie jak to się szybciutko zamiata pod dywan i nikt z tym problemem nie jest w stanie się rozprawić.
Ilu księży ma baby i dzieci ilu lubi inne rozrywki które nie przystają normalnym ludziom.
I oni uważają się za strażników moralności! Wstyd! to są hipokryci.
![]()
Co do mema to w 21 wieku tylko stare moherki mogą się na to nabrać i to też nie wszystkie bo jest wsród nich część która myśli samodzielnie.
Edek ma racje, typowy ból dupy.
Owsiak jeździ autem za pół bańki - wszystko ok, odczepcie się od owsiaka, robi tyle dobrego, podpisz papier że nie będziesz korzystał ze sprzetu owsiakowego draniu...
Ksiądz jędzi autem za pół bańki - hipokryzja, skandal, jak on śmie, pieniądze z tacy, pedofil...
Tak właśnie wygląda ból dupy. Przeważnie są to lewacy którzy po przeczytaniu gazety wyborczej sami chcą ustalać zasady w kościele.
Kościół jako wspólnota ma jak najbardziej moralne prawo do tego żeby narzucać swoje zasady. Jak Ci one nie pasują to poprostu nie chodzisz do kościoła (jak ja) a nie wszędzie i przy każdej okazji marudzisz, jęczysz i na siłe szukasz sensacji.
jak napisałem wcześniej, na bół dupy , zazrość, zawiść, brak empatii, wyobraźni,
szukanie dziury
poszukaj dobrej maści
znam wielu lewków, po-jebów, jechowców, ruskich, czosnków, feministki, trolli, pedałów itd.
im pomogła
podpis użytkownika
100% kiełbasy
Ciekawe, że papież potrafi jeździć starym seatem, a nasi księża chcą nowych fur i modlą się o szybką śmierć papieża.
Wyjaśnij mi jakim to nieprawdopodobnym rozumowaniem doszedłeś do takiej implikacji, że skoro kościół jest wspólnotą, to może komukolwiek cokolwiek narzucać?