podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmList są zajebiste. A za rozj🤬ie tej małej szczekliwej k🤬y props. Tylko psy w normalnym rozmiarze ! Od kolana w górę, a tak serio nie ważny pies, ważny właściciel. Trzeba pilnować swojego. Ostatnio do mojego się zerwał jakiś 50 kg to mu naj🤬em haha. Nie ma podjazdu do moich kumpli. Dobrze że to nie był żaden sramsraff bo bym pewnie pisał ten post jedna ręka .
List są zajebiste. A za rozj🤬ie tej małej szczekliwej k🤬y props. Tylko psy w normalnym rozmiarze ! Od kolana w górę, a tak serio nie ważny pies, ważny właściciel. Trzeba pilnować swojego. Ostatnio do mojego się zerwał jakiś 50 kg to mu naj🤬em haha. Nie ma podjazdu do moich kumpli. Dobrze że to nie był żaden sramsraff bo bym pewnie pisał ten post jedna ręka .
List są zajebiste. A za rozj🤬ie tej małej szczekliwej k🤬y props. Tylko psy w normalnym rozmiarze ! Od kolana w górę, a tak serio nie ważny pies, ważny właściciel. Trzeba pilnować swojego. Ostatnio do mojego się zerwał jakiś 50 kg to mu naj🤬em haha. Nie ma podjazdu do moich kumpli. Dobrze że to nie był żaden sramsraff bo bym pewnie pisał ten post jedna ręka .