śmiać mi się chcę jak wyzywacie wszystkich od słoików sami nimi będąc, rodowity mieszkaniec jakiegoś miasta to nie ten którego rodzice przeprowadzili się do danego miasta, lub ich wieś została wchłonięta przez jakieś duże miasto, a taki który mieszka tam od pokoleń, dam wam przykład, ja jestem rodowitym Lublinianinem bo moi pradziadkowie, dziadkowie i rodzice urodzili się w Lublinie, natomiast mój brat cioteczny nie jest amerykaninem tylko dlatego że tam się urodził.
śmiać mi się chcę jak wyzywacie wszystkich od słoików sami nimi będąc, rodowity mieszkaniec jakiegoś miasta to nie ten którego rodzice przeprowadzili się do danego miasta, lub ich wieś została wchłonięta przez jakieś duże miasto, a taki który mieszka tam od pokoleń, dam wam przykład, ja jestem rodowitym Lublinianinem bo moi pradziadkowie, dziadkowie i rodzice urodzili się w Lublinie, natomiast mój brat cioteczny nie jest amerykaninem tylko dlatego że tam się urodził.
Dziwne przeciez gaz pieprzowy jest w Polsce legalny, nie rozumiem złotiòwiarzy szkoda im 45zl.... moment by wszyscy po mamę dzwonili.
A ta wzdeta k🤬a z tryplem na ryju gdzie sie pcha do pojazdu?? Beszczelna szmata co nidgy nie otrzymala korekty. Chetnie bym jej dopowiekszyl te wary kwasem piąchopirynowym.
a ta suka co w papę dawno nie dostała ? walić w czyjeś mienie i jeszcze szczekać jadaczka
każdy by sie bronił
podpis użytkownika
Lepiej zniszczyć własną młodość, niż nic z nią nie zrobić.