podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.Tego typu żarty powinny:
- być robione jeszcze na trzeźwo
- wykonujący jak i jubilat muszą być dobrymi ziomkami
- dobrze jakby nie było kobiet bo niektórym przeszkadza męska duma
Kiedyś na kuzyna urodzinach widziałem jak kuzyn wyj🤬 typowi że ten skończył z odcięciem a kuzyn zakończył imprezę wychodząc z niej.
Trzy wyżej wymienione warunki nie były spełnione.
Kurła możecie bronić typa ale ogarnijcie jaki zajebisty kij( raczej podkład kolejowy) w dupie ma ten łysy kolo. Widać że akcja jest zaplanowana bo ktoś to nagrywa i na początku nawet się śmieją zanim łysy przechodzi na tryb - wp🤬l. To wszyscy nagle zesrani że się wyda iż maczali w tym palce i boją się o swoje ryje.
Trochę dystansu do życia. Gdyby gość miał jaja i inteligencje umiałby tę sytuacje obrócić na swoją korzyść- czyli oni sprzątają (jeśli to w ogóle jego mieszkanie) kuchnie na błysk i ktoś leci po litr wódki a dziewczyny piorą ubrania. Wtedy od mógłby nagrać kontr- reakcję jak ekipa na kolanach szoruje podłogę i było by git. Chyba, nie wiem, może mam po prostu zj🤬ych kolegów i taki żart dało by się pociągnąć dalej tak żeby wszyscy to dobrze wspominali.
Ale zdaje sobie sprawę że są ludzie na świecie z ekstremalnie niskim poczuciem dystansu oraz z zajebistym ego którego będą bronić choćby miało by to ich kosztować zbłaźnienie się w necie. Znam kilku znajomych którzy będą się pół dnia pruli o jakąś pierdołę nawet jak była powiedziana w żartach albo sami nie zajarzyli o co chodzi i włącza im się agresor nawet jak się głupkom tłumaczy że nie o to chodzi co sobie pomyśleli. Za taki kawał pewnie by zabili. Dlatego nie warto utrzymywać z takimi ludźmi kontaktu.
Śmieszek pewnie pomyślał sobie, że będzie jak na amerykańskich filmach, ale szybko mu rura zmiękła jak poczuł na sobie gniew Łysego. Mógł spróbować się wykręcić mówiąc "it's a prank bro" i zobaczyć co się stanie.
Ogólnie to tego typu żart jest zawsze c🤬jowy. Bo przecież wszystko sprowadza się do tego, że obdarowany tortowym facialem musi się iść umyć i przebrać, super beka k🤬o.
Także popatrz studencino coś narobił, tort cały na podłodze, szklanki na podłodze, mało wp🤬lu nie zebrałeś i jeszcze wszyscy mają cię za frajera![]()
Ja kiedyś kumplowi wp🤬liłem bo mówił mi że mnie widział jak szedłem za murkiem, kiedy ja mówiłem że szedłem przed. Doszło do rękoczynów, obiłem mu mordę. A najlepsze było to że kolo mówił prawdę, a ja ściemniałem. Wychodzi na to ze dostał wp🤬l za prawdomówność.![]()
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.Zielonobluziasta p🤬dus ma mine jakby jebnal kleksa w gaciach.. ale lysy widac, ze patola w c🤬j...