Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Oryginalny filmik świetny, ale brakuje mi tutaj podania jeszcze Powstania Wielkopolskiego.
Nie Warszawskiego, opiewanego w milionie książek i filmów, ale tego naszego cichego i wygranego...
Jestem zaszokowany tym, że nie ma bólu dupy o nutke. Złe psy zespół Nowaka, gitarzysty TSA, legendy polskiego metalu a żadnej napiny i hejtu od brudasów
Wszyscy pięknie dumni z Polski ja też
Równocześnie mam tak dość tego chorego kraju. Nie będę się rozpisywał czemu bo to chyba każdy wie.
Ostatnie tygodnie tylko mnie upewniają żeby stąd sp🤬alać bo jebie tutaj.
Monte Cassino - gówno prawda. Polacy "zdobyli" klasztor po masowych nalotach. Po prostu byli pierwszym patrolem który tam dotarł - nie mieli z kim już tam walczyć.
Rozumiem, że byłeś tam i widziałeś na własne oczy?
Wszyscy pięknie dumni z Polski ja też
Równocześnie mam tak dość tego chorego kraju. Nie będę się rozpisywał czemu bo to chyba każdy wie.
Ostatnie tygodnie tylko mnie upewniają żeby stąd sp🤬alać bo jebie tutaj.