K🤬a ja nie rozumiem ludzi. Nawet jak coś robię dla siebie w domu czy w garażu to w zależności od czynników szkodliwych zawsze używam gogli, nauszników, rękawic przeciwprzecieciowych czy maski przeciwpylowej. Nikt mi nie musi zwracać uwagi bo po prostu sam to robię bo cenie swoje zdrowie.
C🤬jowo było by stracić ok przy lutowaniu modelu...
Nie jestem w stanie ogarnąć jak bardzo Polacy srają na BHP i mają w dupie swoje zdrowie.
Pracujesz w kamieniołomie? Serio pytam, bo jakoś mi nie przychodzi do głowy pomysł gdzie używa się kilofa
K🤬a ja nie rozumiem ludzi. Nawet jak coś robię dla siebie w domu czy w garażu to w zależności od czynników szkodliwych zawsze używam gogli, nauszników, rękawic przeciwprzecieciowych czy maski przeciwpylowej. Nikt mi nie musi zwracać uwagi bo po prostu sam to robię bo cenie swoje zdrowie.
Nie jestem w stanie ogarnąć jak bardzo Polacy srają na BHP i mają w dupie swoje zdrowie.
częściowo się zgadzam ale absurdy się zdażają. Inspektorma kazała ciąć kostkę piłą do betonu będąc ubranym w długie spodnie- ok długi rękaw???rękawice ochronne. nie wiem po co ale ok nauszniki -ok gogle ochronne ok kask ??droga między polami - ochrona przed srającymi ptakami? - w upale 30 stopni. pot leci na google, kask się sp🤬ala na ręce pył osiada na goglach i dopiero wtedy można sobie zrobić kuku
A p🤬lenie. Nie gadaj że k🤬a do łopaty też gogle zakładasz. Autor poprostu mial mega pecha, kopanie kilofem to nie cięcie diaksem.
Na kopalni
Akurat nie pracowałem przy tym. Odprysk poleciał
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Obowiązuje. Ale zastanów się, jeżeli nie musisz nie chodzisz w zaj🤬ych od pyłu goglach w miejscu gdzie i tak widzisz na odległość h🤬ja.
To jest przykład, który pokazuje, że do większości prac z możliwymi urazami oczu (nawet nikłymi) należy ubrać gogle.
Ale są sytuacje, gdy nawet gogle zawiodą.
Powrotu do zdrowia, spokojniejszej roboty.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.