Wszędzie widzicie tylko Ukraińców
Kto widzi? Ruskie trolle czy chodzący kanałami polskojęzyczni podludzie, sp🤬oliny poubeckie, dla których to forum to ostatnie miejsce gdzie mogą pisać swoje wysrywy, bo na ulicy za swoje komentarze dostaliby momentalnie z liścia. Połowa kont tutaj jest z generatora, reszta to przejęte konta ze zhaxowanej bazy, bo ta strona i jej zabezpieczenia są z czasów Króla Ćwieczka.
Z początku myślałem, że to w większości idioci, ale po czasie się zorientowałem, że to smutni ludzie, którzy szukają pocieszenia w internecie XDDD
Zgadzam się, że mnóstwo anty-ukraińskich i prorosyjskich kont tutaj nie dość, że niepoprawnie pisze po polsku (składniowo ) to dodatkowo są młode i losowe.
I zgadzam się w 100%, że sekcja komentarzy tutaj wygląda jak banda gimnazjalistów albo dzieciaków z podstawówki, którzy p🤬lą coś tylko po to, żeby koledzy (którzy też tak p🤬lą) im przytaknęli XD
Z początku myślałem, że to w większości idioci, ale po czasie się zorientowałem, że to smutni ludzie, którzy szukają pocieszenia w internecie XDDD
No nic, miałem nie wchodzić w komentarze, ale chciałem zobaczyć czy ktoś przede mną sprostował, że gościu nie jest Ukraińcem
podpis użytkownika
Cuore Sportivopodpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deski