Spokojnie, to nie twój gówniak. Przecież nie wychowałeś swojego smroda w taki sposób by niszczył cudzą pracę (jaka by ona nie była) i nie nauczyłeś go pop🤬lać z damską czerwoną torebką na ramieniu...
podpis użytkownika
dzietny, żonaty sadol z nędzną biurową robotą za zaduże pieniądze...Jaką k🤬a pracę co ty p🤬lisz człowiek??
To nie jest sadystyczne tylko kretyńskie zachowanie... gówniaki się bawią i tyle... Jak zobaczę następnym razem takie p🤬dy tańczące sam będę skakał k🤬a, ciekawe który mi nogę podłoży bo bym im wszystkim k🤬a te kulasy połamał.
Jak nie odróżniacie sadyzmu od idiotyzmu to jest k🤬a wasz problem ja bym mu manualnie wytłumaczył
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówOo a co według Ciebie zasługuje na miano pracy, albo chociaż pracy, która należy szanować?
podpis użytkownika
dzietny, żonaty sadol z nędzną biurową robotą za zaduże pieniądze...Stanie na środku chodnika i kręcenie na rok Toma nie jest k🤬a pracą! jak film kręcą to to zgłaszają albo i nie...
grałem w niejednym filmie i w niejednym programie występowałem jako statysta..
Akcje że dzieciak skoczy, ktoś przejdzie, ktoś kichnie , ktoś dmuchnie ktoś pierdnie zdarzają się non stop, przy każdej produkcji , nie jest nic nowego, ale to jest pierwszy raz jak widzę że ktoś nap🤬la dzieciaka i to mnie wk🤬ia...
Ja bym mu wp🤬lił nogi połamał a kamerę wsadził do dupy.
Akcje że dzieciak skoczy, ktoś przejdzie, ktoś kichnie , ktoś dmuchnie ktoś pierdnie zdarzają się non stop, przy każdej produkcji , nie jest nic nowego,
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Za takie coś ten pedał z kamerką powinien wp🤬l obskoczyć. P🤬le jakiś uliczny performers czy inne c🤬jostwo na tic toka . Młody mało co kręgosłupa sobie nie połamał, głowy nie rozj🤬 bo co? Jakieś tępe c🤬y sobie na środku ulicy tańczą z pedałem na czele. Zanda nawet nie zareagowała bo ujęcie które można powtórzyć ważniejsze. Zero człowieczeństwa w tych czasach. K🤬y J🤬E
Za takie coś ten pedał z kamerką powinien wp🤬l obskoczyć. P🤬le jakiś uliczny performers czy inne c🤬jostwo na tic toka . Młody mało co kręgosłupa sobie nie połamał, głowy nie rozj🤬 bo co? Jakieś tępe c🤬y sobie na środku ulicy tańczą z pedałem na czele. Zanda nawet nie zareagowała bo ujęcie które można powtórzyć ważniejsze. Zero człowieczeństwa w tych czasach. K🤬y J🤬E
Za takie coś ten pedał z kamerką powinien wp🤬l obskoczyć. P🤬le jakiś uliczny performers czy inne c🤬jostwo na tic toka . Młody mało co kręgosłupa sobie nie połamał, głowy nie rozj🤬 bo co? Jakieś tępe c🤬y sobie na środku ulicy tańczą z pedałem na czele. Zanda nawet nie zareagowała bo ujęcie które można powtórzyć ważniejsze. Zero człowieczeństwa w tych czasach. K🤬y J🤬E