Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
W tamtym sezonie miałem okazje przyejechać się tym motocyklem, po 400stu metrach zsiadłem z niego i oddałem, ogromna przepaść pomiędzy moją suzi sv650 a tym potworem. A to nie pierwszy sezon jak jeżdże na "motórem".
Włącz 4K na monitorze, który max ma 1280x1024 podniecaj się że widzisz różnicę Rzadkością są karty graficzne z HDMI i jeszcze monitory podłączone do tego. Z resztą 17 cali to przeciętny monitor a telewizory po 50cali mają jedynie FULL HD
Jakoś śmierdzi wałem ten test.
Veyron w każdym możliwym pomiarze 0-100km/h, 0-200km/h itd. bije ten motocykl, a tutaj przegrywa. Coś ci kierowcy słabi.