Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Widać że zimno im na Ukrainie nie służy, jakieś takie niemrawe ruchy mają. Albo to najgorsze łajzy przyjechały na Ukrainę bo tych lepszych wódz już dawno sprzedał do krajów zachodnich. Ci było w chrywnach opłaceni przy kasie.
Co jak co mozna p🤬lic. Kiedys na emigracji wjezdzalem na puche (kryminal) taki bardzo hardkorowy troche morderstw I duzo zyletkowania i nozowania. Polacy jak mnie poznawali to sie pruli i dop🤬lali. Dla kogo handlujesz itp mimo ze NIE handlowalem. A czarny muzlumanin od razu mi pomogl I uspokoil. Duzo mu zawdziecxam. Czasem malpa lepszym czlowiekiem. Dalej uwazam ze to j🤬a dzic ale tez uwazam ze to kwestia otoczenia. A polak polakowi polakiem
Przywiozła sobie Małpke z wakacji( ,może taka moda teraz u nich )a małpa spotka inna małpę i teraz walczą o teren banany samice czy o co oni tam walczą
Nowomowa partyjna ma się dobrze. Ostatnio przyjęło się też mówić "na Donbasie" zamiast w Donbasie. Poj🤬a akcja jak się troglodyci językowi biorą za media. Jesteśmy na Litwie, na Malcie, na Islandii, ale za to w Ukrainie XD
na Malcie, na Islandii bo to wyspy. Tak samo jak nie mówisz w Mazurach tylko na Mazurach. Ja wiem, że ciężko było ci do szkoły wstawać ale po co robisz z siebie bałwana?