Co wy k🤬a pod każdym filmem tak tych ukraincow bronicie do k🤬y? Większość Polaków ma w c🤬ju czy to ruski czy banderowiec bo to jeden pies, a w komentarzach bez przerwy ktoś się przyp🤬ala i madruje. Wyp🤬alajcie tych propagandystów zj🤬ych
Kacapy ukraińskie = kacapy rosyjskie, więc jeden c🤬j
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Trochę to dziwne, bo audycja w radiu bardziej radziecka.
A czym się różni ukraina od rosja
A co już Ci się hrywny śnią po nocy? Zrozum, że Ukry to takie same homosovietusy jak Kacapy. To co się dzieje na wschodzie to praktycznie wojna domowa.
A może napiszesz swoje pytanie po polsku?
Mi hrywny nie, za to tobie ruble jak widać. Zrozum, że w przeciwieństwie do ciebie cenię sobie rzetelność informacji. Wiem, że takim jak ty wszystko jedno ale to nie znaczy, że innym też. A co do praktyki to Polaków też jak najbardziej można so homosovieticusów zaliczyć.
Tak myślałem, czyli hrywny wchodzą, albo incel liczący, że zaliczy zdesperowaną UPAdlinkę. Nie, Polaków nie można zaliczyć do homosovietusów. Do demoludów owszem, ale nie do homosovietusów.
Ja p🤬le, ale ta strona sie zrobila pedalska. Pełno filmików z Rosji i każdy ma z tego beke, ale wystarczy pod którymś dodać że to na Ukrainie to ukropolaki odpalają swój ból dupska i się oburzają xD Pies j🤬 obie strony, oboje to j🤬a dzicz sowiecka.
Czyli trafiłem , rubelki przelane
A może napiszesz swoje pytanie po polsku?
Mi hrywny nie, za to tobie ruble jak widać. Zrozum, że w przeciwieństwie do ciebie cenię sobie rzetelność informacji. Wiem, że takim jak ty wszystko jedno ale to nie znaczy, że innym też. A co do praktyki to Polaków też jak najbardziej można so homosovieticusów zaliczyć.
Czym różni się Ukraina od Rosja? Jest po polsku napisane. Czy jesteś zbyt tępy żeby zrozumieć ponieważ nie napisałem "Rosji"?
Czyli faktycznie jesteś taktępy i prymitywny, że nie potrafisz odmienić słowa ,,Rosja" przez przypadki. W takim razie mogę sobie odpuścić dalszą ,,rozmowę" z uwagi na jej całkowitą jałowość.