A wy dalej na serio myślicie, że w razie wu polscy mężczyźni będą tłumnie chcieli iść do wojska w obronie kraju, który nienawidzi ich ze względu na płeć? Trzeba być mocno zj🤬ym, żeby dać się zabić za ludzi otwarcie mówiących, że twoje życie jest mniej warte od Dżesiki żyjącej z 500+.
Nie martw się, takich jak ty zaraz na początku sie odstrzeli, chętnie bym wykonał ten wyrok na takim niedoj🤬ym eunuchu jak ty.
Możliwe, że mało ludzi na wózku twórca filmiku widział.
W bardzo wielu przypadkach wózek nie służy osobom całkiem niezdolnym do chodzenia. Widzę, że po podniesieniu gość nie wygląda na specjalnie stabilnego i szybkiego. Może np. mieć stawy i mięśnie w porządku a zerwane więzadła i skrajną niestabilność. Albo cokolwiek innego.
Może to być jakakolwiek dolegliwość, nawet szwy na brzuchu, których ma nie obciążać chodzeniem a może to moja wrodzona naiwność, że jednak nie żyjemy w do reszty sk🤬ionym świecie.
Widzę że pobyt na Białorusi nauczył Cię dużo o przeciwniku. W Polsce też mamy taką apkę na szpiegów ruskich. Tak że zapraszam do kraju towarzyszu Dupov.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ja w tym czasie będę w normalnym kraju takim jak Czechy siedział i śmiał się z waszych głupich, p0lskich ryjów gnijących w okopach za to, żeby lewaki z rządu mogły ponarzekać na toksyczną męskość xD no już p0lski śmieciu, idź umieraj. Raus. Haraszo.
Ty nawet nie wiesz co to męskość eunuchu. Tłumacz sobie swoje tchórzostwo w taki sposób. Całe życie uciekaj jak szczur.
Przestałeś być Polakiem jak dupę ruskim sprzedałeś i azyl na Białorusi dostałeś. Dupov jak z Bialorusci na konfederację głosowałeś?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Mogę się powołać na Ciebie jak będę chciał skorzystać z tego azylu? Znają tam Ciebie?
Na Zajączkowską z Konfederacji głosowałem, już dawno na nich nie głosowałem, ale byłem kiepsko przygotowany do tych wyborów. Bardzo liczyłem na Bartoszewicza, ale niestety nie było go na liście. A Ty gdybyś mógł głosować to na kogo byś oddał głos?