Nie łykajcie wszystkiego co się w necie pojawi... To może być zwykły FACJ NEWS dla idiotów, którzy wierzą w każde ujrzane gówno w necie. Materiał nie potwierdzony materiałem Policji ani sądu nie jest prawdziwy!
Jak się połasiło na 40zł za dobę od państwa za każdego ukra, to się teraz ma. Trzeba było wynająć mieszkanie studentom.
Nie łykajcie wszystkiego co się w necie pojawi... To może być zwykły FACJ NEWS dla idiotów, którzy wierzą w każde ujrzane gówno w necie. Materiał nie potwierdzony materiałem Policji ani sądu nie jest prawdziwy!
puszki ci zostawili żebyś k***a oddał se na złom i zapłacił sprzątaczkę tumanie.
inaczej bedziesz spiewal jak jeszcze 15 milionow moich braci zjedzie do polski... Nie dosc, ze beda nas miliony to mamy jeszcze takich ludzi jak Halman - oni bardziej nienawidza rosji niz kochaja polske dlatego maja wyj🤬e czy w szkolach nauka bedzie sie odbywac po ukrainsku, maja wyj🤬e czy jezykiem urzedowym bedzie ukrainski i maja wyj🤬e czy polak bedzie obywatelem 2giej kategorii we wlasnym kraju - oni zrobia wszystko by siac nienawisc do rosji. Dlatego my przejmiemy w polsce urzedy i lepsze posady a polaki zorientuja sie jak juz bedzie za pozno wiec narazie ciesz sie wolnoscia bo niebawem sie skonczy sielanka
ty glupi czy sie z putinem na łby pozamienial?
Ja sie tylko ciesze, ze polske bedziemy przejmowac, bo tu dobrobyt a ty mnie obrazasz. Brzydze sie rosja i wielbie Ukraine! Nawet jak sie szczerze napisze jaka jest prawda - nie ma to znaczenia nikt nie uwierzy. Czasem zlodziej chwali sie w skradzionymi dobrami, nagrywa filmiki itd. a Ukraincy moga sie pochwalic, ze nie trzeba pracowac bo za wszystko zaplaca polacy. Widzisz problem bo ja nie?
Chwala Ukrainie!