Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Oglądałem ostatnio dwie takie kaczuchy (w ogłoszeniu i w gadce oczywiście zajebiste) szukając sobie osiołka do pracy. Na oglądaniu się skończyło bo nawet nie chciałem się tym przejechać jak sobie popatrzyłem na stan elementów nośnych.
podpis użytkownika
Angel! Możesz się p🤬lić z tymi ostrzeżeniami j🤬y hipokryto!
ja p🤬le, ze tez takie cos przez granice przejechalo
powinien byc odrazu c🤬j zawrocowny. nie dlatego ze mu bronie jezdzic rozpadajacym sie w oczach strupem, ale zeby nikogo nie zabil. wole dzialac przed tym zanim kogos zabije tym zlomem a nie lamentowac po jak to u nas jest w zwyczaju
Na Ukrainie bodajże od 2011 nie ma obowiązku przeglądu, tak więc nawet gorsze złomy tam jeżdżą. Dziwi mnie tylko, że takie coś do nas wpuszczają. Pozdrawiam Przemyśl, piękne miasto.