Energia go rozpiera, ale od swej "ojczyzny" trzyma się z daleka.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Widac ze małpa 80iq se skończona wyzsza szkoła robienia hałasu. Poznał 200 Ukraińców, cale 0,0004% populacji Ukraińców ale ten już wszystko wie a nawet minimalnej próbki reprezentatywnej nie ma
Kolejna małpa tylko tym razem trochę bardziej leniwa i jeszcze głupsza bo nie skalała sie nawet minimalna inicjatywa własna
Nigdy nie było czegos takiego jak rok bandery na Ukrainie, zrobiłeś dokładnie to co tak wyśmiewasz, lyknales ruskiego k🤬sa
Nawet nie wysiliłeś sie żeby sprawdzić czy to p🤬lenie jakie piszesz ma poparcie w rzeczywistosci, wystarczyło ze ruskie boty zaczęły forsować to w necie a taki przyglup sadolowy jak ty łyka jak pelikan
Rok bandery na Ukrainie został odrzucony przez ukraiński parlament. Taki rok został uchwalony tylko w obwodzie lwowskim i dosłownie przez kilku urzedasow którym się tak zachciało.
Ale tak tak, wy ci mądrzy, nie ogłupieni
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Czyli nie negujesz faktu czczenia przez upadlińców tych pedałów od Poppela.
Widac ze małpa 80iq se skończona wyzsza szkoła robienia hałasu. Poznał 200 Ukraińców...
Do tego pojedzcie na Ukrainę
podpis użytkownika
KACAPY i UKRY =Te ileś tam to znacznie więcej, niż Ty poznajesz siedząc w piwnicy...
Na c🤬j ja mam jechać na tą "Waszą" Ukrainę? Popatrzeć na h🤬jnię z jajcem? Szkoda zachodu...
A co do tych "łykniętych", już pisałem, to że ktoś "łyka ukraińskie" czy też "liże po same jajca", nie znaczy, że każdy inny ma takie potrzeby...
Co do tego, co by zrobili Ukry, mamy zdania inne, dla Ciebie to najlepsi przyjaciele, a dla mnie naród, który zaj🤬 by Nas bez zbędnego gadania (gdyby tylko mogli oczywiście). I tak samo jak i Ty masz swoje zdanie, bo np. jakaś tam Upainka Ci kawałek cycka pokazała, tak ja mam swoje...
Ja byłem byku... (i tak dalej)
...badania statystyczne na Ukraińcach w marcu wykazały ze 86% Ukraińców uważa polske ze największych przyjaciół...
podpis użytkownika
KACAPY i UKRY =Brawo Ty... Jak bym z kimś w okopach siedział, to zapewne też bym był mu potrzebny bardziej żywy, niż martwy... Tym samym, też bym pewnie dostał instrukcję co i jak robić jak coś obok jebnie...
Przyjaciół... A jak inaczej mogli Nas uznać (jeszcze do tego w marcu)? Jak sp🤬alali Tu milionami? Za wrogów? A po kolejne takie badania to nie badania, można równie dobrze włączyć sobie "tefałpe"... "Byku"...
Wiec jeśli sam potwierdzasz to ze jesteśmy dla nich bratnim narodem to skończ p🤬lic cokolwiek o tym ze „a dla mnie naród, który zaj🤬 by Nas bez zbędnego gadania” bo sam sobie zaprzeczasz
podpis użytkownika
KACAPY i UKRY =Kolejna małpa tylko tym razem trochę bardziej leniwa i jeszcze głupsza bo nie skalała sie nawet minimalna inicjatywa własna
Nigdy nie było czegos takiego jak rok bandery na Ukrainie, zrobiłeś dokładnie to co tak wyśmiewasz, lyknales ruskiego k🤬sa
Nawet nie wysiliłeś sie żeby sprawdzić czy to p🤬lenie jakie piszesz ma poparcie w rzeczywistosci, wystarczyło ze ruskie boty zaczęły forsować to w necie a taki przyglup sadolowy jak ty łyka jak pelikan
Rok bandery na Ukrainie został odrzucony przez ukraiński parlament. Taki rok został uchwalony tylko w obwodzie lwowskim i dosłownie przez kilku urzedasow którym się tak zachciało.
Wiec jeśli sam potwierdzasz to ze jesteśmy dla nich bratnim narodem
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem