Energia go rozpiera, ale od swej "ojczyzny" trzyma się z daleka.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Ależ oczywiście, że tak bo ty chyba masz słabą pamięć i zapominasz kto jest winowajcą tego całego kryzysu. Oczywiście ruskie. Wiadomo, że każdy kraj posiada w swoim społeczeństwie tak zwaną śmietankę jak ten tu na filmie i oprócz normalnych pracowitych rodzin, wyedukowanych itd. uciekli przed wojną takie właśnie 500+ lub inne odpady, ale to wciąż jest konsekwencja tego, że jakiś stary komuch razem ze swoim zidiociałym ludem postanowił pobawić się w wojnę i zaatakować bez powodu sąsiada. Ty i ludzie ci podobni widzicie tylko skutki a nie przyczyny problemów...
Ależ oczywiście, że tak bo ty chyba masz słabą pamięć i zapominasz kto jest winowajcą tego całego kryzysu. Oczywiście ruskie. Wiadomo, że każdy kraj posiada w swoim społeczeństwie tak zwaną śmietankę jak ten tu na filmie i oprócz normalnych pracowitych rodzin, wyedukowanych itd. uciekli przed wojną takie właśnie 500+ lub inne odpady, ale to wciąż jest konsekwencja tego, że jakiś stary komuch razem ze swoim zidiociałym ludem postanowił pobawić się w wojnę i zaatakować bez powodu sąsiada. Ty i ludzie ci podobni widzicie tylko skutki a nie przyczyny problemów...
Dosrywajac się do Ukrainców tylko o to ze sa Ukraińcami wpisujecie się w retorykę Kremla więcej jestescie j🤬ymi onucami lachociagami Putina.
Debile zawsze łykają propagandę po same jaja
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemP🤬lisz jak potłuczony. Jak ktoś się dosrywa do upadlinców za pochodzenie, to widocznie nie lubi upadlińców.
podpis użytkownika
KACAPY i UKRY =Sadolowe edgy chłopaczki... blablabla
podpis użytkownika
KACAPY i UKRY =Banderowcy w wyborach całe 2% na Ukrainie
ale łyka ten Polak ruskiego k🤬sa żeby wierzyc ze tam wszyscy to banderę wychwalają a Polaków by zabijali
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem...i dlatego rok 2022 został na upadlinie ogłoszony rokiem oun upa?
Co wy ukrofile macie z tym ssaniem k🤬sów? Jak wam się tak marzą pedalskie zabawy, to wiecie gdzie jest wschodnia granica - na pewno jakiś stepowy pogranicznik wam udostępni knota do opędzlowania
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Pisząc "Polaczki" dajesz tylko znać, że z Ciebie taki Polak jak z k🤬y dziewica, nic więcej...
Co do "łykania" to ja myślę, że Ty wystarczająco "łykasz" Ukraińskie, nikt Tu nie musi Cię naśladować co do "zabaw". Nie każdy ma też takie zapędy (czy tam potrzeby) jak Ty...
Poznałeś wielu Ukrów? I co z tego? Na kiego komu te liczby? Ja też poznałem wielu (wiele), może nie w tysiącach, ale ok. 200-250 powiedzmy (a może i więcej), i zdanie mam jakie mam bo... bo ich poznałem i mam obraz tego co myślą o Polakach (poznałem przed "wojenką")...
...i dlatego rok 2022 został na upadlinie ogłoszony rokiem oun upa?
Co wy ukrofile macie z tym ssaniem k🤬sów? Jak wam się tak marzą pedalskie zabawy, to wiecie gdzie jest wschodnia granica - na pewno jakiś stepowy pogranicznik wam udostępni knota do opędzlowania