Energia go rozpiera, ale od swej "ojczyzny" trzyma się z daleka.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.zaraz zlecą sie obroncy praw zwierząt, to znaczy ukrainców i beda wyzywac wszystkich od onuc ruskich
UP
Co k🤬a p🤬lisz????
Koło mnie ukropitki mieszkają od kilku lat, bydło w h🤬j. Więc p🤬lenie, że to wina ruskich.... no weź k🤬a i jebnij się w łeb.
Więc k🤬a dla mnie to podludzie. Bo nie jest tak, że mieszkają ci sami, no to może akurat trafiła się patologia. Rotacja jest częsta, ekipa się zmienia, a jak robili bydło, tak robią....
Tych ukrów to chyba do Twojego poziomu i Twoich kolegów sebixów dobierają i osiedlają w okolicy, żebyś się nie wyróżniał .
zaraz zlecą sie obroncy praw zwierząt, to znaczy ukrainców i beda wyzywac wszystkich od onuc ruskich
Ruski śmieciu mam nadzieję że twoja rodzina zginęła w drugiej wojnie światowej i że sąsiedzi też mówili że okupanci są okej. Śmieciu gdyby nie Rosja to żylibyśmy w kraju na poziomie niemiec czy Holandii no ale brat z wschodu powiedział że pomocy nie potrzebujemy ale co ty tam śmieciu możesz z historii wiedzieć tfuu ci w ryj pajacu
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Takie są efekty połączenie bardzo niskiego ilorazu inteligencji z alkoholem/narkotykami, czyli to co sobą reprezentują nasi goście zza Buga.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Polacy tak jak Rosjanie powinni neutralizować tą zarazę najlepiej fosforem
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.zaraz zlecą sie obroncy praw zwierząt, to znaczy ukrainców i beda wyzywac wszystkich od onuc ruskich
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.UP
Co k🤬a p🤬lisz????
Koło mnie ukropitki mieszkają od kilku lat, bydło w h🤬j. Więc p🤬lenie, że to wina ruskich.... no weź k🤬a i jebnij się w łeb.
Więc k🤬a dla mnie to podludzie. Bo nie jest tak, że mieszkają ci sami, no to może akurat trafiła się patologia. Rotacja jest częsta, ekipa się zmienia, a jak robili bydło, tak robią....