edgar@
Oj, tragicznie p🤬lisz.
Polskę uwielbiam, miasta w, którym mieszkam po dniu nieobecności mi brakuję i na prawdę ciężko (o ile będę to robił) będzie mi się z niego wyprowadzać. Tylko, że swój patriotyzm objawiam nie tym, że nienawidzę brudasów, obcokrajowców, lewaków, żydów, masonów, nie drę ryja "chwała bohaterom (i "rzymskie pozdrowienie") a po prostu robię to, co faktycznie może wspomóc ludzi żyjących w naszym kraju - jak robię zakupy, to staram się wybierać polskie produkty, nie kupuję szlugów z mety, systematycznie oddaję krew, płacę podatki, gdy są inicjatywy, zbiórki na coś to i pieniążek rzucę, ale nie muszę do k🤬y nędzy bawić się w jakiś nacjonalizm (który oprócz bycia głośnym nic nie robi).
Tylko ,że według Twoich kategorii jestem lewakiem, bo nie mam nic przeciwko brudasom, rumunom, żydom, masonom i wszelakim innym osobom, które określenia mają pejoratywny wydźwięk w ustach nacjonalisty. Nie chodzę na marsze, a ten marsz ONR'u czy czego tam innego też bym blokował. Bo jeżeli ktoś musi manifestować swój patriotyzm w taki a nie inny sposób, to jest po prostu śmieszny.
podpis użytkownika
(...) To środowiska lewackie, gejowskie i anarchistyczne postanowiły zrobić kontrmanifestację, chociaż nie przypominam sobie, żeby o niepodległość Polski walczył jakiś pułk pod tęczowym sztandarem. (...) Mam poglądy prawicowe i ten marsz był dla mnie swoistego rodzaju odtrutką na ...bezideowość i skundlenie obyczajów, jakie widzę w SLD i, niestety, w mojej - kiedyś - Platformie Obywatelskiej, która coraz bardziej mentalnie do SLD się upodabnia.
podpis użytkownika
-Czemu tanie wino jest dobre?dzisiejsi nacjonaliści w większości wywodzą się z subkultury nazi-skinheadów, która jako moda z zachodu przyszła do nas w latach 80. wtedy jawnie hajlowali, uważali hitlera za autorytet i nazywali siebie narodowymi socjalistami. ale w biegiem czasu zamarzyła się niektórym głowom kariera polityczna i przypomnieli sobie, że polska ma romana dmowskiego i tradycję nacjonalistyczną, więc wygodniej będzie nie nazywać siebie nazistami.Każdy uważający nacjonalistów za nazistów powinien się rozpędzić i przyp🤬olić głową w mur, najlepiej kilka razy... polecam też jakąś encyklopedie, sprawdzić znaczenie słów nacjonalizm, faszyzm i nazizm (nie, to nie to samo
). Patrioci są źli, wiem, gdyby nie oni k🤬a to nie byłoby dziś Polski, niebyłoby komu walczyć, każdy by miał na to wyj🤬e bo przecież pod zaborami też jest fajnie, no i tych wstrętnych polskich nazistów by nie było, nikt by nie pamiętał że było coś takiego jak Polska. Ale co wy lewaki możecie wiedzieć o miłości do kraju, blokujecie manifestacje patriotyczną stojąc na ulicy w kolorowych ciuchach, grając na bębenkach i wygwizdując narodowy hymn, waszym priorytetem jest tolerancja dla homo i nie dla rasizmu, w dupie macie własną ojczyznę, kraj w którym żyjecie. Żenada.
jebie mnie to
ps. nie zamierzam polemizować na forum publicznym więc w razie czego PW
Ostatnio wasz żydolewacki guru tzw. michnik