Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
"Moje życie zmieniło się całkiem gdy jako nastolatek dostałem małą pożyczkę od ojca na rozkręcenie własnego interesu, nieco ponad milion dolarów"
Donald Trump
wspaniale jest do czegoś w życiu dojść ale pomyśl kto i po co wkręcił, że musisz takie to a nie inne (drogie) rzeczy mieć - na c🤬j te wszystkie drogie gadżety, czemu to służy - pokazaniu, że jesteś lepszy od innych? cała ta otoczka sukcesu traci na wartości jak widzę "ludzi sukcesu" kujących po oczach luksusem - chyba jednak nie wszystkie mądrości przyswoili.
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
No i zajebiście. U nas w kraju już był jeden najmłodszy milioner. Najpierw handlowanie świerszczami, bułka na tydzień, sprzątanie po stajniach. Później zarobił i powstała klinika, produkty kosmetyczne itp. A potem... hyhy no chyba wszyscy wiedzą ile z tego okazało się prawdą. W naszym pięknym kraju takie historie z roku na rok są coraz mniej realne.
Mi by starczyło 5000zł miesięcznie,własny dom z działką 1ha i samochód w dobrym stanie.A no i oczywiście praca do której chodziłbym z uśmiechem na twarzy .Gwarantuję wszystkim,że wtedy mógłbym w końcu zacząć żyć uczciwie bez kombinowania.