ot i mi bohater, jak by艣 zarabia艂 20k cebul miesi臋cznie, albo i wi臋cej za chlanie i ganianie za pi艂k膮, to takie akcje albo s膮 zamierzone i PR (nakr臋cone, 艂adnie wyre偶yserowane) albo ten pi艂karz chce by膰 jako艣 zapami臋tany w tym klubie, popisa膰 si臋 w boisku nei potrafi艂, ale za to jaki spo艂eczniak
![]()
Nie interesuj臋 si臋 ekstraklas膮, czasami obejrz臋 mecz na najwy偶szy poziomie, ale od czasu kr臋cenia przy losowaniu w grupach we wszelkiej ma艣ci turniejach europejskich i 艣wiatowych, straci艂em wiar臋 w ten sport, teraz to biznes, bukmacher a nie umiej臋tno艣ci. Sam lubi臋 pogania膰 za pi艂k膮, ale nie wiem co si臋 dzieje w tabelach i nie wiem jak niekt贸rzy ma艂o orgazmu nei dostaj膮 jak o tym rozmawiaj膮, zrozumiem jeszcze kiedy m贸wi膮 o najlepszych klubach i pi臋knej grze, a nie o tych naszych.
Pozdro
ot i mi bohater, jak by艣 zarabia艂 20k cebul miesi臋cznie, albo i wi臋cej za chlanie i ganianie za pi艂k膮, to takie akcje albo s膮 zamierzone i PR (nakr臋cone, 艂adnie wyre偶yserowane) albo ten pi艂karz chce by膰 jako艣 zapami臋tany w tym klubie, popisa膰 si臋 w boisku nei potrafi艂, ale za to jaki spo艂eczniak
![]()