ahmatw napisa艂/a:
@up
Najpierw si臋 dowiedz w jakiej klasie rozgrywkowej gra Polonia, a potem m贸w o 20k miesi臋cznie.
No w艂a艣nie ani mi to grzeje, ani zi臋bi

Mam wyj馃がe 1 s艂owem, dla mnie mo偶e nawet gra膰 w bundeslidze. A t膮 lige to bym nazwa艂 ROZRYWKOW膭, a nie rozgrywkow膮
porter napisa艂/a:
P馃がlisz a偶 w c馃がju strzela.
Jak ci w c馃がju strzela, to mo偶e by膰 reumatyzm ! Wybierz si臋 do lekarza !
judasz1234 napisa艂/a:
no tak, bo ju偶 bardziej szlachetnym by艂oby spuszczenie wp馃がlu temu dzieciakowi, prawda?
No znaj膮c byd艂o na stadionach, co nazywa si臋 kibicami , pewnie by tak zrobili
szzycha napisa艂/a:
No ju偶 si臋 nie posrajcie. Mia艂 kamer臋 za plecami to si臋 tak zachowa艂. Poczytajcie sobie o nim. Facet sprzedawa艂 mecze, to jest oszukiwanie kibic贸w. Za takie co艣 do偶ywotni brak szacunku.
TRAFI艁E艢 W 10 szzycha
I tu dochodzimy do sedna sprawy. Podniecacie si臋 jaki to dobry pi艂karz, 偶e dziecku autografy przyni贸s艂 od koleg贸w z zespo艂u i murzyna na dodatek !
Halo Sadol, on przyni贸s艂 co艣 dla murzyna, nie odwrotnie
ale ju偶 tego , 偶e owy pan sprzedawa艂 mecze, zarabia艂 gruby hajs, a wy chodzili艣cie na mecze i jak takie naiwne dzieci kibicowali艣cie, oprawy, srawy, a oni was w dupe dymali, a wy si臋 cieszycie 偶e mo偶ecie to robi膰 i 偶e jeste艣cie 12 zawodnikiem... a oni was w dupie maj膮 i kr臋c膮 na tym hajs
Podziwiam ludzi kt贸rzy maj膮 hobby, jakie艣 zainteresowania, ale nie k馃がa skorumpowany sport, 偶eby jakie艣 wyniki jeszcze by艂y, a to c馃がj, nawet lidze europejskiej z grupy wyj艣膰 nie mog膮. Dodam ,偶e wyniki jak z kort贸w tenisowych i boisk hokejowych ( Lech 6:1 Jagiellonia ) to 艣miech na sali. Ciekawe czy ten mecz by艂 ustawiony? Kto艣 m贸g艂 na zak艂adach 艂adn膮 sum臋 strzeli膰 za atki wynik.
PS. Nie dawajcie mi ma艣ci na wiadomo co. W dalszym ci膮gu nie rozumiem co jest w tym filmiku takiego nadzwyczajnego, 偶e si臋 tak podniecacie. Dla mnie r臋ce opadaj膮 jak to widz臋.
Mi艂ego dnia !