@Miczok13
W naszym pięknym Układzie Słonecznym woda występuje dość powszechnie; nawet pierścienie Saturna to nic innego jak lód.
Natomiast ja uważam, że kosmici istnieją i mogli kiedyś odwiedzić ziemie i to pewnie nie raz. Pewnie myślicie, że oszalałem naoglądał się Star Warsów lub jakiegoś innego s-f i teraz p🤬li głupoty.
Natomiast ja kieruję się czystą logiką. Zastanówcie się w ciągu ilu lat komputery przekształciły się z kolosów wielkości pokoju(1937-42 powstanie pierwszego) do małych notebooków, z telefonami było tak samo. Jedno pokolenie...
Sam Mendelejew zostawił puste miejsca w swojej tablicy na nie odkryte jeszcze pierwiastki, może jest taki który może nam zapewnić nieskończoną energie.
Naukowcy już 2 lata temu odkryli, że teleportacja jest możliwa, co prawda żeby teleportować człowieka potrzebna jest do tego niesamowita energia której na razie nie posiadamy a wszystkie elektrownie świata to zaledwie skromny ułamek potrzeb.
A więc kończąc swoje wypociny nie wiemy jaką obce cywilizacje posiadają technologie i jak długo żyją przed nami.
Nie mówię, że jesteśmy sami we wszechświecie, bo szanse na to są baaaaardzo małe, ALE. Nie uważam, żeby kosmici, którzy przylecieli np z innej galaktyki, mając taką technologię, bez trudu przeciwstawiając się siłom panującym w kosmosie nagle doleci do nas i się.. rozbili. Głupsza teoria jest chyba tylko o tym 2000-letnim bogu, który powstał z dziewicy, zmarł i zmartwychwstał....