Miałem kiedyś owczarka niemieckiego, jak tylko jakiś kot pojawił się na podwórku to już żywy nie wyszedł nie miał szans dojechał każdego. Wtedy kotów w okolicy nie było wcale.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Dlatego do tych szkodnikow nalezy bezwzglednie strzelac. Poza kaczuszkami ktorych jest zazwyczaj w c🤬j. Czesto morduja stworki ktorych nie zostalo nam zbyt wiele. I tak, wasze mruczki ktore na noc wracaja nazrec sie do michy, maja w dupie myszy.. ale lubia kasowac sporo ptactwa i nie tylko. Kazdego kota kotry jest 300metrow od zabudowan, nalezy bezwzglednie eksterminowac.
Pan wyznaje to samo co ja! Kot to szkodnik! Robactwa na ogrodzie pełno bo żaden ptak w mojej okolicy nie usiądzie bo te ku*wy biegają gdzie chcą wszyscy sąsiedzi mają koty jeden to nawet 4! Debile do kwadratu! O tym, że niszczą mi moje rabaty już nie wspomnę
Chodź cie k🤬a zastrzelę pajacu
Lepiej, żeby ptak nasrał Ci na łeb? Skoro lubisz maczać się w srace.
k🤬a płacz bo kot pozbył się j🤬ego szkodnika (kaczki) kaczki to syf jakich mało
No i co w tym strasznego? Jednego wstrętnego ptasiora mniej.
Kochany mruczek! Zaj🤬 te wszystkie kwaczące, ćwierkające i drące ryje od 5 rano skrzydlate szczury. Nienawidzę tego i ludzi którzy postulują, że koty trzeba trzymać w domu. Piwo dla mruczka!
oho.. Dzieci wstaja z lozeczka i zaczynaja podskakiwac. Chodz pajacu z koteckiem na jakies pole, to was z dzikiem pomyle;)
Spokojnie, te wasze kotecki zamiast robic cos pozytecznego, jak lapanie pospolitych zasrancow, wola jednak uganiac sie za czyms bardziej wartosciowym. Jeszcze nie widzialem kota, ktory upolowal golebiowego zasranca.
A ja nienawidze tych zracych sie kotow pod oknem o 3 nad ranem. Ale na szczescie zywolapka powoli je odlawia.
A wszystkim przypominam, ze odwalanie akcji jak na filmie. Polowanie z kotem czy innym stworem na dzikie stwory podlega pod zwykle paragrafy klusownictwa i sa za to srogie kary. To ze nikt u nas tego nie goni, to odrebna kwestia.. Ale nie dziwcie sie amebki z przedszkola, ze jak wasz siersciuch bedzie bez nadzoru poza domem, to dokona 9 zyc na krolowa sadolowych chorob.. olowice.
Dlatego do tych szkodnikow nalezy bezwzglednie strzelac. Poza kaczuszkami ktorych jest zazwyczaj w c🤬j. Czesto morduja stworki ktorych nie zostalo nam zbyt wiele. I tak, wasze mruczki ktore na noc wracaja nazrec sie do michy, maja w dupie myszy.. ale lubia kasowac sporo ptactwa i nie tylko. Kazdego kota kotry jest 300metrow od zabudowan, nalezy bezwzglednie eksterminowac.
Dlatego do tych szkodnikow nalezy bezwzglednie strzelac. Poza kaczuszkami ktorych jest zazwyczaj w c🤬j. Czesto morduja stworki ktorych nie zostalo nam zbyt wiele. I tak, wasze mruczki ktore na noc wracaja nazrec sie do michy, maja w dupie myszy.. ale lubia kasowac sporo ptactwa i nie tylko. Kazdego kota kotry jest 300metrow od zabudowan, nalezy bezwzglednie eksterminowac.