Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ale czad zabawa! Chodzenie po parkanie i pewnie ten dreszczyk emocji, kto wpadnie do "morza"
Spoko dzieciarnia ogarnia klimat Bo wiadomo, ze to nie jest faktycznie droga do budy
Zawodowo! A ja dalej przed kompem...
Kurde, a ja słuchałem opowieści starszych jak to oni walczyli codziennie z mrozami -30 i masą kilometrów do szkoły (dzielnie pokonując przeciwności). I ich słowa "nie to co macie teraz łatwo i przyjemnie" Ja widzę ten filmik to tak jak by mnie nie okłamywali. Piwko!
K🤬a, c🤬j i niedowierzanie. Dzisjaj rano rozj🤬o rure na osiedlu o 7:30 i dzieci idąc do szkoły musiały tak przechodzic co uznały w sumie za dobrą zabawe ale i tak lewicowe media powiedzą że to dramat i co się w tym kraju dzieje, najlepiej niech USA p🤬lnie bąbe, NIE WIERZE ide się pociąć