podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.P🤬lnij to się w łeb. Zdecydowana większość tej swołocz marzy o zamieszkaniu na tym "zgniłym" zachodzie.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.W TeFauEnie tak Ci powiedzieli? Że zachód to kraina miodem opływająca? Poczytaj tłuku co piszą ludzie na internetach. Amerykanie chcą sp🤬alać do Europy, ludzie z Europy mówią im, że tutaj jest to samo gówno, a Ruscy mają wyj🤬e bo u nich toczy się życie po staremu
W TeFauEnie tak Ci powiedzieli? Że zachód to kraina miodem opływająca? Poczytaj tłuku co piszą ludzie na internetach. Amerykanie chcą sp🤬alać do Europy, ludzie z Europy mówią im, że tutaj jest to samo gówno, a Ruscy mają wyj🤬e bo u nich toczy się życie po staremu
Byłem w Rosji i widziałem jak tam żyją ludzie. Wiele osób nie ma kibla w domach, bieżącej wody a nawet prądu. No żyje im się super zajebiście
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Nie znam osoby, która nie ma kibla,wody czy prądu w domu czy mieszkaniu
Brak kibla zdarza się na wschodzie Polski ale reszte mają.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.