Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ps: Gościu chu*owo mówi i nie słychać końcówki pierwszego kawału więc zapodaje wam sadole "Najpierw jak się rozbijemy to będą szukać czarnej skrzynki"
c🤬j chociaż się na śląsku dobrze bawią a w warszawie to k🤬a ciotki w kapeluszach od prady OCH ACH tego nie tamtego nie głowa mnie bolli jaki zbereżnik z tego wójka z podlasia....
Ze względu że mój komentarz został usunięty ,ponieważ określiłem filmik tylko jednym wyrazem (rewelacja) spróbuje raz jeszcze . Milordzie (czyt.autor) film przedstawiający cztery kawały są zaiście przezabawne i wprawiły mnie w dobry nastrój. Może teraz moderator ( czyt. gimbus) nie usunie tego wpisu . Pozdrawiam
kamilkawka, łamiesz regulamin a potem żalisz się, że posta ci ktoś skasował...
kto tu jest gimbusem? puknij się w czoło i ciesz, że warna nie wyłapałeś
bardziej zaciąga na śląski niż gwarę lachów. może na ślunksu mieszka(ł).
btw. stawiacie piwa sklejowi za żart podp🤬lony z oficjalnego profilu familiady na fejsie