Nawet poprawnie napisać tego nie umiesz Warszawiaku ze wsi Warszawa. Piszę tak bo lubię i c🤬j Ci do tego, nie z powodu tego co napisałeś. Napływowym burakiem najwyraźniej jesteś ty bo o to cię tak mocno dupsko boli. Mieszkam w BIAŁYMSTOKU i nie wstydzę się tego ponieważ jest to dużo ładniejsze miasto niż stołeczna wieś Warszawa i nie ma tu wieśniaków i buractwa bo wszyscy wyjechali do stolycy
. Zarabiam dużo lepiej niż Ty na 100 % pracując po 8 godzin dziennie i nie muszę kablować jak Ty na nędzne BMW, bo znam się na swojej robocie
No nie powiem, ja się nie ograniczam tylko do googla jak Ty. Znam się trochę na tym, to mój drugi środek zarobku![]()
No i co z tego jak to wieśniaki z Warsaw shore? Jeszcze bardziej przybili metkę dla wsi Warszawa. Kup sę maść bo nie wytrzymasz tego bólu dupska.
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludziWieśniaki z Warszawki się bawią, tata dał to można zaj🤬 na śmierć. Widać że za swoje nie kupił.
Za tą szybę i widoczne blachy ktoś złoży donos i mu dowód policja zabierze.
@up zabolało wieśniaka że w wawie mieszkają same wieśniaki? Zresztą w Warsaw shore Ekipa z Warszawy pokazała klasę i styl bycia buraka z Warszawy.
No i co z tego jak to wieśniaki z Warsaw shore? Jeszcze bardziej przybili metkę dla wsi Warszawa. Kup sę maść bo nie wytrzymasz tego bólu dupska.
BMW e36 to już klasyk w dodatku ta tutaj w najlepszej kaście - coupe, jedna z ikon motoryzacji, póki co poważana przez koneserów ale za 10 lat wszyscy się będą o nią zabijać jak teraz o e24 a oni ją tak zniszczyli
![]()
Za jakiś czas także ci którzy teraz hejtują zauważą jak wspaniały był to samochód ale będzie za późno, dobre egzemplarze będą kosztowały krocie.
Także jeśli masz takie auto dbaj lepiej jak o kobietę, tak dobrych aut jak e36/e46 i inne BMW'ki z lat 90tych czyli pozbawione zbędnej elektorniki ale też znacznie bardziej trwałe niż starsze modele już nie będzie, to skarb.